Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže odgodu
Povratak na članak

R. Tomašić Saboru predaje peticiju protiv ćirilice u Vukovaru

Predsjedništvo HSP-a dr. Ante Starčević te njihova vukovarska podružnica naglasila je kako nisu protiv ćirilice, ali smatraju da se ćirilica ne može uvoditi u mjesta gdje je bio rat jer rane još nisu zacijelile.

Komentari 6

OB
-obrisani-
13:14 30.01.2013.

bravo hrvatska ruzo

VL
PO
Pomeja
13:25 30.01.2013.

A nece dati peticiju protiv prodaje voda, suma, obale....

VL
Avatar comparator
comparator
13:42 30.01.2013.

Ma ovo je samo izazivanje i netreba se previše obraćati na podvale. Ova nesposobna vlast želi napraviti nered kako bi suspendirala demokraciju. Zapravo demokracije više nema jer vlast pod svojim nadzorom drži sve informativno važne kuće i medije. Hrvatska je pod diktaturom ii u opasnosti izgubiti svoju samostalnost, identitet i mogučnost za otisnuti se u svijet slobodnih država gdje se cijeni stvaranje . Želimo li biti podobni ulizice ljigavci onda i dalje možemo podržavati ovakvu nesposobnu vlast .

VL
AK
akil
16:34 30.01.2013.

Ružo u pravu si.Čim te vidim poljubit ću te.

VL
DO
domoljubxy
19:57 30.01.2013.

Boriti čemo se za Vukovar svim srestvima legalnim putem ćemo smjeniti izdajice sa vlasti koji budu to potpisali.

VL
3S
3000 sa zaprekama
09:24 31.01.2013.

Podržavam Ružu Tomašić u svezi ćirilice u Vukovaru a posebno na Spomen obilježju Ovčare. Previše zla je tamo učinjeno od ljudi kojima je ćirilica prvo pismo. Treba poštovati zakon i prava manjina ali Vukovar u ovom slučaju treba biti izuzetak. A gdje je Europa bila kada su rušili Vukovar. Baš me briga što će oni iz Europe i svijeta reći. Pa pogledajte tko nam dolazi iz svijeta predavati po fakultetima i održati govor u Saboru (tu mislim na onu kvazistručnjakinju Reisman). Toliko uvreda za hrvatski narod nisam već dugo čuo i čitao. Eto to vam je Europa i svijet. A mi pognute glave to sve slušamo i mislimo kako oni nešto pametno zbore. Pa nismo mi baš tako blesavi da ne mislimo svojom glavom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.