Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Putokaz za život

Youth Business Camp Adria Zagreb
01.06.2023.
u 11:12

Svjedoci smo novog poretka, novih poslovnih mogućnosti. Ne postoji područje poslovanja, da li je riječ o vladinom sektoru, privatnom ili javnoj upravi u kojoj trebamo poznavati gospodarske pojmove.

Po treću godinu zaredom, u Zagrebu će se na RIT Croatia (Rochestere Institute of Technology), održati Youth Business Camp Adria Zagreb. Ovaj jedinstveni edukacijski program koji obuhvaća 26 predavanja 6 sati mentorskog rada, dijelom stipendiran zahvaljujući WICMI (World Innovation and Change Management Institute), a kojem potporu pruža i GEW (Global Entrepreneurship Network), okupit će tinejdžere između 15 i 19 godina.

I ove godine organizator se odlučio stipendirati ukrajinske tinejdžere, a priliku za to imat će i studenti drugih srednjoškolskih institucija u Zagrebu i izvan njih.

''Svatko je uspješan na svoj način, zahvalan sam i ponosan što će vodeći stručnjaci iz Hrvatske s različitih područja, od financija, menadžmenta, marketinga i prava , blockchain industrije, weba i ostalih podijeliti svoja znanja i iskustva treće generacija kampa. Kroz dvije generacije uvidjeli smo koliko je važno na vrijeme pružiti orijentacijsku potporu današnjim tinejdžerima koji su zaokupljeni mobilnim aplikacijama i nemaju ponekad dodira s mogućnostima i stvarnošću ekonomske izobrazbe. Ovaj kamp daje im priliku da otkriju i nova zanimanja, nove mogućnosti i dobiju nova znanja.''- izjavio je direktor Youth Business Camp Adria Zagreb, Danijel Koletić.

Ovogodišnji kamp održava se od 3.-14.srpnja, očekuje se 15 polaznika zbog kvalitete izvedbe programa.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije