Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova teorija

Putnike kobnog leta MH370 ubio poludjeli kapetan? Prijatelj tvrdi da je imao kaotičan život

Foto: lai seng sin/REUTERS/PIXSELL, Facebook/ Captain Zaharie Ahmad Shah
18.06.2019.
u 13:44

Shavov prijatelj i kolega, također pilot Boeinga 777, koji je želio ostati anoniman potvrdio je da je kapetan prije nesreće imao kaotičan privatni život te je bio emocionalno i psihički neuravnotežen.

Prije pet godina 277 putnika i 12 članova posade izgubilo je život tijekom kobnog leta MH370 zrakoplova Malaysia Airlinesa. Zašto je ovaj let kasno u noć, 8. ožujka 2014., nestao s radara od tada nije poznato, ali slučaj se i dalje istražuje.

Avion je iščeznuo samo 38 minuta nakon što je uzletio iz Kuala Lumpura u smjeru Pekinga, a američki stručnjak za avijaciju William Langewiesche tvrdi da je pilot namjerno podigao zrakoplov na visinu veću od 12.000 metara i time spustio tlak u kabini do te mjere da putnici 'nježnom smrću' preminu prije pada u bespuća Indijskog oceana.

Langewiesche je za magazin The Atlantic otkrio da je istraživao privatni život kapetana Zaharia Ahmada Shaha te da na temelju analiza koje je proveo zaključuje da je ubio ili onesposobio svog kopilota i skrenuo s kursa nakon što je prešao u zračni prostor Vijetnama, prenosi Daily Mail.

Shavov prijatelj i kolega, također pilot Boeinga 777, koji je želio ostati anoniman potvrdio je da je kapetan prije nesreće imao kaotičan privatni život te je bio emocionalno i psihički neuravnotežen.

- Zaharijev brak bio je loš. U prošlosti je spavao s nekoliko stjuardesa. Pa što? Svi to radimo. Letiš diljem svijeta s tim predivnim djevojkama. Ali, njegova je žena znala za afere - rekao je Shahov prijatelj sumnjajući da je loše emocionalno stanje mogući motiv za ovaj sulud i poguban potez.

Ispadi kapetana leta MH370 bili su vidljivi i na društvenim mrežama gdje je kritizirao malezijske vlasti i tadašnjeg premijera Najiba Razaka te vrijeđao manekenke Qi Min Lan i Lan Qi Hui.

Komentara 1

Avatar AligatorXO
AligatorXO
14:24 18.06.2019.

Pa kud Najiba Razaka ?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije