Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LET IZ ISTANBULA ZA HAMBURG

Putnik zaražen koronavirusom preminuo u avionu, nitko nije primijetio dok nisu sletjeli

Hamburg Airport
Jonas Walzberg/dpa /DPA/PIXSELL
02.11.2021.
u 12:29

Kako je objasnila Državna policija Hamburga, postoji nekoliko načina na koje je zaraženi putnik mogao ući u zrakoplov

U avionu koji je letio iz Istanbula prema Hamburgu 25. listopada preminuo je muškarac. Preminuli putnik primijećen je tek kada je avion sletio u Hamburg, a potvrđeno je kako je imao COVID-19.

Hamburška zdravstvena uprava potvrdila je incident na upit portala RTL.de, no postavlja se pitanje kako je muškarac zaražen koronavirusom ušao u avion. Naime, svatko tko ide na put zrakoplovom mora predočiti dokaz o potpunom cijepljenju protiv korone, oporavku ili negativnom testu.

Kako je objasnila Državna policija Hamburga, postoji nekoliko načina na koje je zaraženi putnik mogao ući u zrakoplov.

“Možda u neznanju o zarazi. Test je bio lažno negativan ili je bio dvostruko cijepljen i zaražen. Ali to su sve spekulacije”, rekao je glasnogovornik policije.

Opovrgnuta je mogućnost da je muškarac preminuo prije leta te da je njegovo tijelo ubačeno u avion. Putnik je iznenadno preminuo tijekom leta, a budući da je nemar treće strane isključen kao uzrok smrti, istraga o smrti putnika već je obustavljena, prenosi Fenix magazin

VIDEO Zagrebački velesajam: Otvoreno drive-in testiranje na COVID-19, gužve od jutra

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Member berries
Member berries
12:54 02.11.2021.

Ušao je cijepljen, a izašao s cipelama naprijed. Nikako nije moguće da je imao srčani udar? Možda čak i od cijepljenja ugrušak na letu..

Avatar GeniKameni
GeniKameni
13:01 02.11.2021.

Najvjerojatnije je bio cijepljen, ali je nosio i prenosio slavni virus na druge, a umro je tko zna od cega! Obdukcija tijela zarazenih slavnim virusom je zabranjena, tako da nitko sa sigurnoscu ne moze tvrditi da je umro od slavnog virusa. A kriteriji o utvrdjivanju uzroka smrti govore mnogo vise od svih statistika... bio pozitivan na Covid-19 i po misljenju svih svjetskih "strucnjaka", to je onda jedini moguci uzrok smrti! Mogla ga je i zmija otrovnica ugristi, "strucnjaci" bi ga i dalje brojali kao zrtvu slavnog virusa, zato sto je bio pozitivan na slavni virus!

CR
credo
12:42 02.11.2021.

Cijepljen i zaražen, jednostavno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije