Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RELACIJA SISAK-SUNJA

Pijani vozač nije stao pred prugom, u njega se zabio putnički vlak

Zagreb: Jedna osoba poginula u naletu vlaka u Trnavi
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL/Ilustracija
12.06.2023.
u 13:52

Na sreću, niti vozač niti dvojica muškaraca koji su bili putnici u vozilu nisu ozlijeđeni

U subotu navečer na prijelazu ceste preko željezničke pruge u mjestu Sunja, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Izazvao ju je 58-godišnjak koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,86 promila.

Muškarac se 10 lipnja u 20:30 sati nije zaustavio pred prijelazom ceste preko željezničke pruge na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa ni uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, već je nastavio kretanje uslijed čega je došlo do udara putničkog vlaka u automobil, koji je prometovao na relaciji Zagreb-Sisak-Volinja.

Na sreću, niti vozač niti dvojica muškaraca koji su bili putnici u vozilu nisu ozlijeđeni. Željeznički promet bio je obustavljen od 22:30 do 22:45 sati na relaciji Sisak-Sunja, navode iz PU sisačko-moslavačke.

Vozač je do otriježnjenja smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

VIDEO Dva mlada Hrvata poginula u Njemačkoj. Njihov motor uočen je u travi tek drugo jutro

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije