Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
put u barcelonu

Putnici: Kasnili smo zbog ministra! Jovanović: Stigao sam na vrijeme

Željko Jovanović
Foto: Snimio čitatelj
1/3
25.01.2013.
u 20:57

Putnicima je rečeno da let kasni zbog kvara, a onda je stigao ministar. Iz Ministarstva poručuju da je Jovanović zajedno sa Skansijem čekao tri sata na aerodromu na polazak

Putnici koji su danas letjeli iz Zagreba u Barcelonu izvanrednim letom Croatia Airlinesa na polazak iz Zračne luke Zagreb čekali su puna tri sata!

Smišljen izgovor

Čekajući, u redakciju Večernjeg lista proslijedili su fotografije i jasno poručili – let je kasnio jer je Croatia Airlines na ukrcaj čekala ministra Željka Jovanovića, njegova pomoćnika Petra Skansija i poznatog filmskog, televizijskog i kazališnog glumca Radu Šerbedžiju koji su se u Barcelonu uputili bodriti naše rukometaše!

Današnji čarter trebao je poletjeti u 11.30 sati, no naši čitatelji tvrde da je zbog spomenute trojice koji su kasnili u Zračnu luku Zagreb za ostale putnike “smišljen” izgovor – zbog manjeg kvara avion ne može krenuti na vrijeme!

Poletjeli su put Barcelone tek u 14.30 sati.

– Croatia Airlines ovom se prigodom ispričava putnicima s čarterskog leta Zagreb – Barcelona zbog kašnjenja u polasku i dolasku do odredišta – poručili su iz te kompanije nakon što smo im proslijedili upit i vrlo jasno pitali jesu li tvrdnje naših čitatelja točne.

Nema ni zamjene

 – U skladu sa zakonskim odredbama o zaštiti osobnih podataka kompanija nije u mogućnosti javno otkriti identitet bilo kojeg putnika, a detalji ugovora između kompanije i zakupca leta poslovna su tajna – odgovorili su iz Croatia Airlinesa. Ipak, jasno su demantirali navode da je let kasnio zbog ministra Jovanovića te i nama u odgovoru potvrdili da je riječ o kvaru jednog od zrakoplova u floti tvrtke zbog kojeg je došlo do, kako su objasnili, “neplaniranih poremećaja u planiranom dnevnom prometu”.

– Zbog privremene neraspoloživosti zrakoplova A320 došlo je do operativnih izmjena u planiranom redu letenja koje su, prije svega, bile prilagođene potrebama redovitih međunarodnih putnika. S obzirom na to da je zakupac čarter leta Zagreb – Barcelona ugovorio zrakoplov A320 (kapaciteta 160 sjedala), putnici s tog leta ukrcani su na prvi raspoloživi zrakoplov tog tipa – poručili su. Kašnjenje nisu mogli spriječiti ni da su putnicima ponudili vožnju Airbusom 319 i Dashom 8-Q400, koji su također u floti tvrtke, jer, kako su objasnili, oni pak imaju znatno manje od 160 sjedala koliko je zakupac naručio.

Da tvrdnja ne stoji tvrde i u Jovanovićevu ministarstvu.

– Nije točno da je avion kasnio zbog ministra. Ministar je zajedno sa Skansijem čekao tri sata na aerodromu za polazak – poručili su iz Ministarstva.

>>FOTO Hrvatska nije bila na razini, Danci slavili 30:24 i ušli u finale

>>FOTO Kakva rapsodija kauboja! Hrvatska je razbila Francusku!

Komentara 68

OB
-obrisani-
23:58 25.01.2013.

Jos im falila Mira Furlan, Elizabeta Gojan, Maja Sever, pop pravoslavni Jovan i Irinej Pupovac i Dzukela pa vidim ja od pocetka se nesto zgadilo nasim igracima , sigurno se javio Goluzi sa rjecime " Evo stigli smo ja i Rade !!

Avatar vitez
vitez
23:59 25.01.2013.

Jovanović je bahat na kvadrat u odnosu na Sanadera, a tako i cijela Vlada RH

BR
Brandfackel2
23:42 25.01.2013.

A la ekipe... Jovanović, Šerbedžija... Svijetla se budućnost hrvatskome športu i kulturi sa ovakovim likovima smiješi! Ne bi se začudio da im se u nekom idućem avionu pridruži i Štrbac! Pa da zajedno prikrate vrijeme slušjući kako Josipović na klaviruu špila "Žikino kolo"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije