Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovnik

Putnici iz Rima u posebnim vozilima i pod policijskom pratnjom prepraćeni do granice

Zračna luka Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavic/Pixsell
1/20
10.03.2020.
u 20:55

Na granici bi putnike trebale preuzeti nadležne službe susjednih država

Putnici iz Crne Gore i BiH, koji su zrakoplovom iz Rima u utorak stigli u dubrovačku zračnu luku, prošli su kontrolu granične policije i sanitarne inspekcije te će posebnim vozilima pod policijskom pratnjom biti dopraćeni do granice, potvrdio je medijima direktor luke Frano Luetić.

Luetić je rekao i da su hrvatski putnici u samoizolaciji. Kako je potvrđeno iz županijskog Stožera Civilne zaštite, u zrakoplovu Vuelinga trebalo je biti 149 putnika, ali je velika većina odustala od leta.

Na granici bi putnike trebale preuzeti nadležne službe susjednih država. Jutarnji list navodi da su dva putnika, iz SAD-a i Argentine, smještena u karantenu u blizini Dubrovnika.

Zrakoplov Vuelinga se predvečer vratio u Rim.

VIDEO Krunoslav Capak otkrio koliko se testova na koronavirus dnevno radi u Hrvatskoj

>> Tema: Koronavirus

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
09:56 11.03.2020.

"Samoizolacija"!? To je najveća glupost izrečena u posljednje i pretposljednje vrijeme! Čovjek, zaposlen u Sony Erixonu je doma u samoizolaciji, Normalno se druži s ukućanima, djeca mu normalno pohađaju školu (jedno prvi, a jedno osmi razred), on ide u obližnju trgovinu...jedino ne ide na posao!!! Što bi rekle pametnice "The day before tomorow" & "People must trust as"!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije