Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rusi mu predlažu

Putine, neka ti se pas zove Poligraf, a može i Gazprom!

Putin macho (1)
RIA/AFP/REUTERS
19.11.2010.
u 14:01

Kako god se zvao, bugarski ovčar živjet će u rezidenciji u Novom Ogarjovu i do sada se nije upoznao s dugogodišnjim ljubimcem ruskog premijera - crnim labradorom Konijem

Ruski premijer Vladimir Putin za tjedan će dana izabrati ime psu kojeg je dobio od bugarskog kolege Bojka Borisova. Među brojnim prijedlozima građana, pristiglih putem interneta, niz je zanimljivih imena: Gazprom, Poligraf, Poligrafović, Sunčev Breg, Medved, Tiranozavar, Feliks, Šašlik, Belkostrel, Nanotehnologija... E-mail vlade naprosto je zatrpan prijedlozima.

Očito, nekim se od prijedloga (Poligraf) želi šaliti na račun Putinove KGB-ovske prošlosti, a s nekima (Gazprom) upozoriti na moć kojom Putin posredstvom ove plinske kompanije često zagorčava život Europljanima.

Kako god se zvao, bugarski ovčar živjet će u rezidenciji u Novom Ogarjovu i do sada se nije upoznao s dugogodišnjim ljubimcem ruskog premijera - crnim labradorom Konijem.

Ključne riječi

Komentara 11

UK
Ugo Kajvez
14:14 19.11.2010.

\"Poligraf\" ............ uahahahahaha ............. . Onda kosorici broš sa nazivom \"banana\" .................. uahahaha ......

OB
-obrisani-
14:24 19.11.2010.

Presladak je, neka ga nazove Medo.

Avatar ivek
ivek
17:20 20.11.2010.

lip pas,, imak mislim da pas najvise lici na MILORADA DODIKA Putin piak se triba odlucit i nadit ime psu MILORA DODIK

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije