Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNJACI OPISALI
Povratak na članak

Putina su prošlog tjedna operirali zbog raka? Oporbeni kanal: Evo kako je to Kremlj sakrio

Navode kako je problem bio i u tome što se stanje ruskog predsjednika pogoršalo tijekom postoperativnog oporavka prije nego je došlo do poboljšenja. Ističu da su svi Putinovi medijski nastupi u razdoblju od 17. do 19. svibnja bili ranije snimljeni, a on je sam 'odradio' dva telefonska razgovora.

Komentari 11

SA
sasoon
15:56 24.05.2022.

Uz deep fakeove, može biti predsjednik i istupati u javnosti još 100 godina... 😂

VL
ZP
Zabranjen pristup
16:00 24.05.2022.

Rak,parkinson,atentat... Nema kraja prici,a svaki tjedan kao telefonira sa jednim od kancelara ili predsjednika sa zapada,Scholz,Macron.... Odlucite se

VL
Avatar ZLO
ZLO
00:29 25.05.2022.

Mirror vam je izvor informacija?

VL
AL
alzamalo
22:27 24.05.2022.

Nadam se zloćudnom..

VL
DA
Dadada.
20:58 24.05.2022.

"Ovdje je riječ o sukobu nametnutom od oligarhije iz Washingtona koja je po mom mišljenju patološka, bez ikakve kulturne dimenzije, s obzirom na to što radi drugim narodima. Amerika je proteklih godina počela gubiti dominaciju u svijetu. Ona želi Europu zadržati za sebe, samo zato da bi joj prodavala svoju naftu i plin po deset puta višoj cijeni od one kakva je bila. U ovom sukobu Europa će jako stradati. Europski lideri nisu razumjeli bit tog sukoba. Vođe velikih naroda nisu planetarno zreli kada se sukobljavaju oružjem preko leđa trećih. Tu ukrajinski narod strada ni kriv, ni dužan. Taj narod nije javno informiran o tome tko protiv koga ratuje u Ukrajini. Ako netko govori da je Rusija »ničim izazvana« pokrenula agresiju na Ukrajinu, onda ga ja pitam kako to da je NATO svojim raketama došao na ruske granice i kako to da se dosad o tome šutjelo, uključujući i kod nas u Hrvatskoj. To su ozbiljne stvari i oni koji to ovog časa budu razumjeli imat će mogućnost da opstanu kao subjekti kulture. U suprotnom, nestat ćemo kao subjekt kulture, jer ćemo sami sebe devalvirati ne shvaćajući da su nam ove okolnosti nametnute iz Washingtona." Slavko Kulić. Točka, sve jasno. Moje mišljenje - dakle mene je sram svih onih koji navijaju za nato, te ulazak Finske i švedske u"organizaciju" koja je čisti virus sigurnosti i mira kojeg kao trebaju štiti kao što je WHO čisti virus zdravlja kojeg treba čuvati, te svih Vas koji još niste pročitali igru ove dvije "organizacije".

VL
KR
kronika20
22:33 24.05.2022.

Pitanje kakva govna taj monstrumima ima u glavi i da li se to može operirati.

VL
ST
Stainer
16:16 24.05.2022.

Još 20 godina pa će biti kao Bajden, za 30 će biti istog mentalno stanja a bajden će biti 3.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.