Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera WikiLeaks
Povratak na članak

Putin želi osigurati nezakonito stečeni novac koji je izvan Rusije

Rusija je opisana kao "korumpirana, autokratska kleptokratija pod vodstvom Vladimira Putina u kojoj su državni dužnosnici oligarsi organiziranim kriminalom stvorili mafijašku državu"

Komentari 42

ST
Stockholm
09:24 02.12.2010.

Putin je samo zamjenio Jelcinove miljardere svojima. Zalosno da Rusiji vlada 10 - 12 tajkuna; da u Rusiji dobro zive, ne oni koji rade, nego oni koji kradu ili se bave nasiljem, dok 99 % pucanstva jos uvijek zivi u bijedi, koja je cesto na africkom nivoju.

VL
VR
vrc
10:19 02.12.2010.

stvarno si kreten ako mislis da su ljudi gladni i na africkom nivou ko radi ima za zivot place nades u manjim gradovima 500-600 eura i tri puta manje cjene nego u hrvatskoj stime da se narod nehrani na kredit

VL
MM
Mladen Miletić
10:27 02.12.2010.

Litvinenka u Londonu prije četiri godine te da mu je prilikom određivanja nasljednika na položaju predsjednika glavni cilj osigurati svoj nezakonito stečeni novac koji čuva u inozemstvu. Blago inozemstvu imaju Ruske love ko umno bolesni. kako vidimo Outin dovodi nasljednikeke na vlast naučio od Kenedija ? Od Buša otac pa poslje sinček Bušator, Klinton pokazao dokazao ženi klintonici kako je ljepo u politiku imaš praktikanata i uživaš ... A jadni Ameri u politici i kao kapitalisti gladni nemaju love i sve što imaju pošteno ratnim pljenovim stekli... Da nije Putin bio učenik iz od te demokracije ?

VL
MM
Mladen Miletić
10:29 02.12.2010.

Koja je to država na svjetu koja ne funkcionira mafiski ili veooooma sličnim sistemom ? To bih želio znati vidjeti... Ako ne tako onda diktatorski jel trečega nema !

VL
ST
Stockholm
10:46 02.12.2010.

-Putin je samo zamjenio Jelcinove miljardere svojima. Zalosno da Rusiji vlada 10 - 12 tajkuna; da u Rusiji dobro zive, ne oni koji rade, nego oni koji kradu ili se bave nasiljem, dok 99 % pucanstva jos uvijek zivi u bijedi, koja je cesto na africkom nivoju.

VL
OB
-obrisani-
12:34 02.12.2010.

Putin barem vodi interesa o svojoj državi i državljanima.Nije biilo lako popraviti štetu koju je napravio pijani Jeljcin.

VL
ST
stevo
12:10 02.12.2010.

PUTIN ponos RUSIJE vjekovima vam zele drzavu unistit ali uzalud vidis PUTINE kako jedan Brussel svim EU Clanicama pravi zakone pogotovo ovim malim EU Clanicama koji nesmiju da prnu ...

VL
UK
Ugo Kajvez
13:18 02.12.2010.

02.12.2010. u 10:46h Stockholm . Skupljaš opet minuse ........... . Tvoja cionistička bagra (po marksistoj teoriji) nanjela najveće zlo rusom narodu i povukla pola europe zasobom u ponor jer ste vi cionisti htijeli doćepata ruskog blaga, financirali ste trockog (Levivi Davidović Bronstein), lenjina i ostale krvnike i uz plačenika koje ste dovukli iz sj.amerike izveli oktobarsku revoluciju ...... vidi se po tebi da i dalje rujete po toj agendi ...........

VL
ST
Stockholm
14:13 02.12.2010.

Hugo iz Kaveza, za VL nazalost vazi pravilo: sto vise minusa, to vam je komentar bio bolji. Jer izgleda, nazalost, da je vecina komentatora na tvome intelektualnom nivoju ...

VL
SM
siki_miki
14:10 02.12.2010.

Dakle ove informacije se smatraju tocnima na temelju saznanja nekakvog spanjolskog suca koji ima \"pik\" na rusku mafiju? Pa to su stvari koje se pisu po tabloidima zadnjih 10 godina i pitanje je koliko je tu istine a koliko zapadne propagande. Nije tajna da je tamosnja vladavina \"zeljezna\", ali to je IMHO bio jedini nacin da se zemlju stavi na noge i razracuna sa zapadim placenicima. Naime Jeljcin je svima bio super a Putin je odjednom gori od vraga - kod svakih izbora vodi se hajka protiv njega i Medvedeva zato sto je pouzimao moc i novac novopecenim zidovskim i ostalim oligarsima, a najvise zato sto je ojacao Rusiju i sahranio meku i podatnu retoriku. Ocito se zapadu vise svidjao nesposobni pijanac na celu vazne svjetske drzave nego sposoban i taktican Putin (i Medvedev).

VL
ST
Stockholm
14:21 02.12.2010.

02.12.2010. u 14:10h siki_miki. daj miki_piki, ne luduj, jos jedan zatucani anti-semit, ocito neznas, da je I Medvedjev Zidov, a i ozenjen Zidovkom. Putin je samo zamjenio Jelcinove tajkune svojima - isto sranje samo drugo pakovanje. Svi su do amena apokrali ruski narod. Ovaj je rezim kombinacija bivsih KGB-ovaca i deseterice tajkuna.

VL
JA
jankoprekobrda
14:39 02.12.2010.

Amerikenjci zamijeraju Putinu sto nemogu od Rusije napraviti svoju koloniju koju ce bezobzirno iscrpljivati. Putin je od Rusije koja je od Gorbacova do Jelcina ekonomski propadala, naparvi ekonomski snaznu drzavu i nije dozvoliod da taj kapital zavrsi u USA. Jelili Putin pri tome omrstio brke vijerojatno jeste, ali to je po onoj iz doba socijalizma, kada su pricaju karali ali su i narodu dali a kod nas ovi danas kradu i iz usta otimaju, a naraodu nedadu. Uporedite zivot u Rusiji prije dolaska Putina i danas pa je razlika ogromna, i ja mu skidam kapu sto je sve stavio pod kontrolu pa nitko nemoze raditi sto hoce, a drzava ipak funkcionira, kontrolirana demokracija modifikacija u odnosu na amerikenjsku demokraciju koja je isto tako pod kontrolom ali nekih drugih.

VL
UK
Ugo Kajvez
16:21 02.12.2010.

02.12.2010. u 14:21h Stockholm . Opet se glupiraš ............. . . A Russian journalist to RIA Novosti asked Russian President Dmitry Medvedev if he has Jewish ancestry? Russian President Dmitry Medvedev replied that the rumors about his Jewish ancestry aree inaccurate. He added that his ancestors are from Adana (Western Armenia in Turkey now) but he was born in Russia. He added in \"I want everyone to be clear that I am Armenian, surname of my mother was Naxshikyan what the word Naxshik comes oudarmeens. The surname of my father was Bagratyan. This name is also purely Armenian. I was forced to change name to be head of Russian secret service (KGB) in France to work the cold war times. Since France had large Armenian community should not Arms Irish secret service agent working in France. That I have an Armenian surname changed to Russian. I am 100% Armenian.\" Finally the Russian President says he is proud of his Armenian parents and ancestors

VL
OB
-obrisani-
16:25 02.12.2010.

Zna li netko gdje su nestale one obojene revolucije ? Nakon dvodnevne lekcije u Gruziji ,judeomasoni su shvatili da više sa Rusima nema labavo.Više ne pokušavaju sa svojom prljavom kampanjom, nego gospodina Putina drže za partnera i tepaju mu.To je priča kako u roku od 48 sati od najvećeg kriminalca možeš postati uvaženi gospodin.Tako je to kad imaš batinu,onda si uvažen.

VL
OB
-obrisani-
16:27 02.12.2010.

Meni je čak gnjusno ovo snubljenje Rusima u iranskom pitanju.Da umreš od judeomasonskem ljigavosti. I ne samo Medvedev,već je i Putin Židov po majci.No oni nisu judeomasoni i cionisti i tu je razlika.

VL
ST
Stockholm
16:28 02.12.2010.

02.12.2010. u 16:21h Ugo Kajvez ------------------------------------------------ Konacno nesto pametno i od tebe. Hvala. Ostaje cinjenica, da je ozenjen Zidovkom.

VL
OB
-obrisani-
16:29 02.12.2010.

02.12.2010. u 16:21h Ugo Kajvez je napisao/la: Sad čitam tvoj komentar i vidim da ni to sa medvedevim nije istina. Koliko masoni kontroliraju štampu,toliki je i postotak zaraženosti medija sa krivim informacijama,a to je preko 90% !

VL
ST
Stockholm
16:31 02.12.2010.

redikul, zlatna medalja za mrznju i glupost, cestitamo! Charles de Gaulle: \"Antisemitizam je karakteristika primitivnih pojedinaca i primitivnih rezima!\"

VL
ST
Stockholm
16:34 02.12.2010.

Sjecam se seljaka iz knjige Borisa Pasternaka Dr. Zivago, koji postavi pitanje: \"Zar ce ovaj Lenin biti novi car?\" Putin, on postaje novi ruski car, a Rusija sve vise slici na carsku Rusiju: teror nije tako strasan kao pod boljsevicima, on je na nivou carske Rusije - otezava se zivot neistomisljenicima, koji su odmah proglaseni izdajnicima. Novinare se ubija, krivaca se nikada ne nadje ... Rusija je mjesavina vlade FSB (bivseg KGB) i ruskih nouveau riche, ruskih tajkuna. Putin, KGB-ovac skroz, vjesto intrigira izmedju dvije rivalske grupe tajkuna, on igra ulogu arbitera i time stiti i garantira svoju vlast! S samo jednom grupom tajkuna, on bi ubrzo postao marioneta te grupe. Pod Putinom, bogacenje vrlo, vrlo tankog sloja Rusa se nastavlja, dok velika vecina Rusa jos zivi u bijedi. U Rusiji je na primjer 35 miljuna penzionera, od kojih 30 miljuna zivi s penzijom manjom od 750 kuna!!! Dok se Moskva i St. Petersburg suncaju u novom bogatstvu, provincija Rusije jos uvijek zivi u bijedi, koja nije manja od one u vrijeme komunizma, nego zapravo veca! Umjesto, da se Putin osjeca pripadnikom zapada, kojemu Rusija po kulturnoj tradiciji pripada, on stalno nesto gundja i napinje svoje atrofirane misice, u koje redovito dobiva intravenozne injekcije nafte. Nafta je jedino sto drzi Putinovu Rusiju iznad vode, industrija je zastarjela i losa, ruska infrastruktura je u katastrofalnom stanju - ali, Putin radije ulaze u ove podmornice i rakete, nego da poboljsa zivotne uslove za vecinu Rusa. Rusija tradicionalno od svih alternativa izabere najgoru, pa tako i ovaj put!

VL
OB
-obrisani-
12:57 02.12.2010.

Korumpirana kleptokratija, podesan opis.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.