Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAĆANJE NACIJI
Povratak na članak

Putin: Zapad je izmislio novi sport, natječu se tko će jače kritizirati Rusiju

U obraćanju naciji nije spomenuo Ukrajinu ili Navaljnog čiji pristalice prosvjeduju

Komentari 2

MP
miroslav.petkovic.7564
16:40 22.04.2021.

Ja sam jucer vec pisao o tome. Nije trebalo cackat mecku da da putin je reka svoje. Sad cemo sami odredivat dije crvena linija. Rusija nece dozvolit nikakvo raspaljivanje vatre od strane Amera i crveni mundira.. Cjeli svjet je slusao rece ako do sukoba dode odgovor bit ce asimetrican i jak..Da .da nije se igrat nije to Irak i Libija Sir sad mnogima glava u pjesku. Rusi rekose Ameri priznaju samo zakon sile koristili nasu dobrotu tog vise nema... Putin opce nije spomenuo Bidena,a cjeli svjet to cekao da da to je u njegovu maniru. Najvise je govorio o ntehnologiji napredku izgradnji zemlje.. Brumec je preskocio kolika ce bit pomoc djeci mjesecna. Oko osamdeset Eura od sest do sedamnest godina.. Samohranim majkama sto dvadeset eura da da to je nas novinar zaboravija navest...Trece danas mislim Lukasenko Bjelor predsjednik dolazi ovdje u Rus.. Sve vise ove dvi zemlje suraduju ekonomski vojno.. Na kraju mogla bi bit i federacija...Ruski predsjednik gleda na Ukraince kao na svoju bracu ali nece dozvolit da ameri tamo kolo vode to je to i rece tako.

VL
JA
Jadranko
17:03 22.04.2021.

Može prijevod?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.