Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADIMIR PUTIN
Povratak na članak

“Ukrajina je tragedija, a ne komedija”

Gospodarstvo, geopolitika, odnosi sa susjedima i sloboda govora najviše su zanimali ruse

Komentari 19

AO
ante.oreskovic75
08:24 21.06.2019.

Jadan narod,imaju špijuna za vođu koji ja brzo postao milijarder!Ma ko to pita,votke ima a ostalo kao kod drugih lopova,snađi se druže!!

VL
VL
????
15:49 20.06.2019.

Ovaj mulja Ruse kao i Plenki Hrvate.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:15 20.06.2019.

Haha. Kaze Petkovic cveta cvece u nase preduzece. Prosjecna placa 1100 kn. Ja platio espresso u Sankt Petersburgu 200 rublji. 20 kn. To si ni Pjutin ne moze priustiti haha.

VL
DU
Deleted user
18:29 20.06.2019.

U državima zapada na koje smo mi nekad zavidno gledali ide svakodneni život običnih ljudi polako u 3PM. Npr. Dojčland. Ako imaš posao onda si srećnik ali to te ne brani protiv siromaštva kad ideš u mirovinu. Islam, ponekad mislim da sam u Islamabadu a ne negdje u Njemačkoj, se širi. Isto s gender i CO2 ludilom. Novi porez na CO2, jer Njemci će spasiti svijet (opet), uskoro slijedi. Običan konzervativni politički stav je sada Nacizam. Itd., itd. Ovog vikenda trenutno najbolje od tih ludila su takozvani „Evangeličkali dani” crkve na kojima se možeš naći u workshopu „Slikamo stidnice”. (Ne šalim se.) Sve ovo je stvarnost svakodnevnog života na zapadu. Takva autodestruktivna ludila ne postoje u Rusiji.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
16:25 20.06.2019.

Uopce nitko nije spomenuo 1100 kuna placu haha obicne gluposti..Prenjeli pogresnu informaciju..Tu u Rusiji,je prosjecna placa oko 750eura...A u Moskvi ili Sankt Peterzburgu su evropske place. A mozda i netko ima placu dvista eura .Ja kazem samo za prosjecnu placu..Ove godine place su podignute deset posto takode i penzije.. Moga je Vecernji prinjet zahvalu naroda predsjedniku. Koji je podiga place sest puta prije dvadeset god tu su bile place sto pedeset eura..Ovdje se radi i gradi otvaraju se tvornice putevi eno preko krimskog mosta i vlakovi prolazit..

VL
AA
aabbcc
00:44 21.06.2019.

RH treba Pernara za predsjednika ne laze, nije dosadan i zna narod zabavljati ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.