Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav cvate

Putin Trumpu poslao konja vrijednog 10 milijuna dolara?

Trump Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
29.11.2016.
u 00:20

Riječ je, navodi almayadeen.net, o rijetkoj i vrijednoj vrsti konja čiji je izvoz iz Rusije zabranjen pa je posebnu dozvolu dao Putin osobno.

Iako još nije stupio na funkciju predsjednika SAD-a, Donald Trump pronašao je, čini se, velikog prijatelja u ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.

Da između dvojice predsjednika cvate velika ljubav, dokazuju i razmjene darova. Kako piše almayadeen.net, u povodu pobjede na predsjedničkim izborima u SAD-a ruski predsjednik Vladimir Putin novoizabranom predsjedniku Trumpu poklonio je bijelog konja, i to rijetke vrste, a time i najvrednije u Rusiji.

Vrijednost konja procijenjena je na 10 milijuna dolara jer je riječ o vrlo rijetkoj vrsti konja, koje jaše samo predsjednik Putin te koji se ne smiju izvoziti. S obzirom na to da je odluku o poklonu donio sam Vladimir Putin, konj je vojnim teretnim zrakoplovom prebačen u Kaliforniju u SAD.  

>>Srpski biznismen: Predložio sam da se Putin i Trump sastanu u Beogradu

>>Kremlj: Trump i Putin održali prvi telefonski razgovor

Komentara 27

LU
Lujo123
07:16 29.11.2016.

soroševci na samrti!

Avatar nekakav
nekakav
07:25 29.11.2016.

nema ni jednog dokaza daje putin poslao trumpu neki poklon. gdje su dokazi? stranica na internetu, koja ne nudi nikakav dokaz, uostalom, to je čija stranica? neka službena, ili neka od medija iz jedne zaljevske monarhije, nadaleko poznate po objektivnomnom izvještanju, poštivanju ljudskih prava i slično? hehe, konja mu je poklonio.... ja sam čuo, da je obama merkelici dao neki poklon, i ona njemu. posle su se jako slatko smijali. bili su jako sretni, skoro ko ona djeca u siriji, čije su očeve ubili amerikanci u jednom napadu na sirijsku vojsku. eto, u ovakvom rangu je ova vaša vijest. putin ovo, putin ono. jel putin jutros bio na zahodu? ako nije, zašto, jel bolestan? jel trump još spava? ako spava, s kim spava? melanijom, ili...? tolka pitanja, a sve bez odgovora. 10 mil dolara vrijedan konj, i još iz rusije, i to konj koji se ne natječe na engleskim konjskim utrkama, ni na saudijskim... ne, takvog konja nema. novinar, ajd još jednom na jubitu proučiti priču.

MK
marcel.kocan
07:39 29.11.2016.

ako piše na nekom opskurnom internet siteu siguno je istina... a ne slučajno pokušaj difamacije Trumpa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije