Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lideri svjetskih sila

Srpski biznismen: Predložio sam da se Putin i Trump sastanu u Beogradu

Trump Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
23.11.2016.
u 08:43

"Logično je da Beograd povrati poziciju koju je imao u vrijeme nesvrstanih i ponovo postane centar međunarodnih summita u rješavanju sukoba i jačanju stabilnosti", napisao je Karić.

Srpski biznismen Bogoljub Karić, u pismu koje je objavila beogradska Politika, poručio je da je predložio da se novoizabrani američki predsjednik Donald Trump i ruski predsjednik Vladimir Putin sastanu u Beogradu, piše B92

"Logično je da Beograd povrati poziciju koju je imao u vrijeme nesvrstanih i ponovo postane centar međunarodnih summita u rješavanju sukoba i jačanju stabilnosti", napisao je Karić. Vlasnik BK grupe napustio je Srbiju prije desetak godina, nakon što je optužen za gospodarski kriminal. 

Smatra kako na tom sastanku Srbija treba inicirati i ukidanje sankcija Rusiji. "Premijer Vučić bi taj susret odlično organizirao", piše Karić i dodaje kako je spreman osobno lobirati kod dvoje svjetskih lidera "zbog boljitka Srbije".

>>Trump je Putinu već prepustio džihadiste

>>Obama Putinu otkrio što želi učiniti prije odlaska iz Bijele kuće

Komentara 16

SD
sdpesticid
09:06 23.11.2016.

pa da trump prođe kao đinđić. neće ići.

LU
lukathereem
13:04 23.11.2016.

Svrstani ste vi ne brinite. U ološ

RA
ranko75
22:10 23.11.2016.

Ovo je neukusnio. Hoce das bude zaorzka u svaku corbu. Mnogo je podesnija Slovenija za taj susret.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije