Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret u Vatikanu
Povratak na članak

Putin treći put kod pape, ali još ga ne poziva u posjet Rusiji

Nakon Franjinih putovanja u pravoslavne zemlje Bugarsku, Makedoniju i Rumunjsku sve češće se nagađa kada će Sveti Otac pohoditi Moskvu.

Komentari 8

Avatar Croatino
Croatino
11:28 05.07.2019.

Ovaj Putin stavrno zeli biti katolik samo nezna kako objasniti rusima

VL
MA
Malenkost
07:26 05.07.2019.

U bogato okicenim vatikanskim odajama pravi se politika, dali s Putinom, Berlusconijem, Causescu ili pak s Josipom Brozom i Jovankom uopce nije bitno, glavno je da je na svjetskoj pozornici ovaj nasljednik "Svetog Petra". Da li su razgovarali i oo pedofiliji? Zalosno je koliko ima jos plitkih mozdanih brazda. A kad ce u HR? HR Crkvu je "satrao" ovaj Papa Franjo, ma stvarno ponizio, gore ne ide. Ja mislim da je zucna kesica kod mnogih Biskupa i Kardinala HR katolicke Crkve za prekipiti. Njego pontifikat kao da traje predugo, za HR Crkvu. Jadno, sve gluma.

VL
VJ
vjaceslav
22:06 06.07.2019.

zašto bi papa trebao ići u beograd ili moskvu? zar mu je malo poniženja?

VL
DI
Direkt
12:05 05.07.2019.

Nema poziva dok ne papa ne zatraži oprost i ne pokaje se... to je jasno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.