Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIZIRAO AMERIKANCE

Putin se žestoko obrušio na NATO: 'Klimaju glavama kao lutke'

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
12.04.2017.
u 10:05

- Gdje je dokaz da su sirijske trupe koristile kemijsko oružje? Nema dokaza. A što je s kršenjem međunarodnog prava? To je očita činjenica - rekao je Putin.

Ruski predsjednik Vladimir Putin napao je NATO jer smatra da su SAD prekršile međunarodno pravo kada su raketama napale Siriju. Također je kazao kako tek treba dokazati da je sirijski režim odgovoran za napad kemijskim oružjem što Washington tvrdi.

- Koja je bila reakcija NATO saveznika? Svi su klimali glavama kao lutke - izjavio je Putin u intervjuu za televizijski kanal Mir 24, prenosi RT.

- Gdje je dokaz da su sirijske trupe koristile kemijsko oružje? Nema dokaza. A što je s kršenjem međunarodnog prava? To je očita činjenica - rekao je Putin.

Podsjećamo, 4. travnja dogodio se kemijski napad na sirijsku pokrajinu Idlib s više od 87 država, a SAD za to smatraju odgovornim sirijski režim i Bashara al-Assada. Donald Trump naredio je napad na Siriju te su u zračnim napadima uništili zračnu bazu blizu Homsa. Ruski predsjednik Vladimir Putin tada je taj potez nazvao agresijom na suverenu zemlju.

>> SAD napao zračnu bazu u Siriji – ispaljeno 59 projektila, poginulo šestero ljudi

>> Trump se oglasio: Al-Assad je ubio nevine muškarce, žene i djecu. Bila je to spora i brutalna smrt

Komentara 48

KA
Kameni
15:47 12.04.2017.

Leti avion, ruski, baci bombu, razbije punionicu kemiskog oruzja bradonjama, najvjerojatnije napravljenu uz financijsku pomoc Bahraina, i onda bude kriv. Ajde ti Putine kuci a neka bradonje voze kamione po Europi, to nije tvojproblem. Gledam onog Stoltemberga klovna iz NATOa,, e da mu Iran zapuca jednu long-retu u anus.

KA
Kameni
15:51 12.04.2017.

E da sam Putin djelio bih bradonjama kamione za voznju po evropskim gradovima. On vas brani a ker Stoltemberg laje. Treba biti Vozi misko, Pariz, London, Stokholm.........

DU
Deleted user
14:38 12.04.2017.

lako je za NATO, nego klimaju glavom I novinari vecernjeg I ostalog "slobodnog" medija. ko da im neko sastavi svako jutro sto ce pisati I onda podijeli. isti clanak ces naci u britanskim americkim kanadskim njemackim francuskim hrvatskim novinama. neki su doslovno isti of slova do slova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije