Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leonid Kravčuk:
Povratak na članak

'Putinu Ukrajina nije dovoljna. Ovo bi mogao biti početak 3. svjetskog rata'

Kravčuk smatra da je Putin "usvojio najgore metode KGB-a" koji je kriv za represiju u Sovjetskom Savezu.

Komentari 67

ST
stomugromova
11:34 26.03.2014.

Po mišljenju CIA,Mossada i MI6,te njihovih prirepaka,Putin je najveća opasnost za svjetski mir.a ne kamarila iz Washingtona,koja je po svijetu posijala nekoliko stotina vojnih baza radi širenja mira i demokracije. Ovo su naručeni jednoumni članci po napucima vlasnika medija izz sjene,a stanje i sloboda medija na zapadu su na razini Sovjetskog Saveza. Na Zapadun živimo u diktaturi korporacija,a umišljamo se kako smo slobodni ? Dužničko-služansko ropstvo nazivaju slobodom i demokracijom,Da nam je na Zapadu svima na čelu državnik poput Putina,a ne odnarođene marionete,tada bi svi stajali puno bolje.Sjetite se Rusije za vrijeme Jelcina i sada za vrijeme Putina.Razlika je ogromna.

VL
ST
Stipeprof
09:46 26.03.2014.

Čine li Amerikanc većinu stanovništva Iraka ili Rusi Krima? Pa otkud onda moralno pravo Amerikancima da kritiziraju Rusiju?

VL
ZA
zavrzlama
09:35 26.03.2014.

Kravcuk laprda, ali je i VL izgubio svaki smisao objektivnog informiranja. Vise je to propagandni list niskog nivou u sluzbi zapadnih hegemonista. Ciao

VL
ZA
zavrzlama
09:40 26.03.2014.

Ako je vec rijec o Adolfu, onda ga trazite u Berlinu ili Washingtonu. Ne okrecite stvarnost na glavacke zadrti debili.

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
10:46 26.03.2014.

prvi presednik nezavisne Ukrajne???? HAHAHAHA

VL
RA
ranko75
12:28 26.03.2014.

Mnogi su kako vidim ovdje dusu svoju prodali djavolu, a poslije ce biti plac i skrgut zuba, ali ce biti kasno. Treba postaviti jasno pitanje:Da li to Rusija hoce da osvaja druge zemlje i njihova bogastva ili to cini SAD? Da li se Rusija brani od NATO ili napada NATO?A sada predstavimo da su rusi to isto uradili u Kanadi. Onda bi imali razumijevanja kada bi ameri branili svoju nacionalnu bezbjednost, a rusima hocemo da odreknemo da ima to isto pravo.Sram vas bilo svih koji tako mislite ili zelite da stavite znak jednakosti za politiku Vasingtona i Londona,koji da bi odrzavali razinu bogastva moraju da pljackaju i rusa kojima ne trebaju tudja bogastva jer imaju dovoljno svoga.

VL
ST
Stipeprof
09:05 26.03.2014.

Kako to da nikom nije palo na pamet da bi mogao izbiti 3. svjetski rat kad je Amerika napala Irak? Zašto tad nisu bile uvedene sankcije prema SAD? Zašto SAD nisu bile izbačene iz G-8? Jesu li Rusi na Krimu ili su Amerikanci u Iraku ubili 100.000 ljudi da bi ukrali naftu?

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
09:00 26.03.2014.

Predsjednik Putin, osim želje, mora načiniti analizu moguće pobjede u budućem ratu. Pa ni Krim, zapravo, nije osvojio ratom, već nekom vrstom paintballa. No, nosio on kofere ili ne, Putin je pokazao da za razliku od Hitlera, zna analizirati. ZbogZbog toga ne vjerujem u 3. svjetski rat koji bi započela Rusija, ali bi taj rat mogao početi neočekivano od strane nekog trećeg!

VL
NE
Nepobjedivi
09:50 26.03.2014.

Ma koji 3. svjetski rat, ma koji Kravčuk i Putin. Tragikomedija. Da ste ovih dana pročitali razgovor s Isaacom Golcom, bivšim majorom SSSR-a, a zatim pripadnikom zračnih snaga Izraela i Mossada i na kraju zaposlenikom Rockefellerova centra u Americi, znalili bi da je sve ovo u Ukrajini i oko Ukrajine samo mala predstava za javnost u kojoj će, kao i uvijek, stradati statisti. Vidite čak i glavne i sporedne glumce, ali režisere, naravno, nikada.

VL
Avatar spasoje
spasoje
11:41 26.03.2014.

rennes ................................. SAD je tokom rata u Persijskom zalivu 1991. uništio vodovodno-kanalizacionu mrežu u Iraku čime je snabdevanje vodom bilo onemogućeno. To je urađeno sa jasnim saznanjem da će naneti ogromno zlo iračkom narodu. Bez kanalizacionog sistema i sistema zama za filtriranje vode, irački narod će biti neotporan prema bolestima; to je SAD znao kada je bombardovao ova postrojenja. Sankcijama UN koje su usledile, SAD i V. Britanija nisu dozvolili Iraku da popravi uništena postrojenja i zbog toga je umrlo milion Iračana. Najbolju ilustraciju politike genocida predstavlja izjava Državnog sekretara SAD-a, Medlin Olbrajt iz 1996. godine, izrečena u intervjuu koji je dala novinaru nacionalne televizije koji ju je pitao: „Pola miliona Iračke dece umrlo je kao posledica sankcija u Iraku. Da li je to vredelo?“. Na ovo pitanje Medlin Olbrajt je odgovorila: „Da, vredelo je“. Državni sekretar SAD-a izjavila je da je ubistvo 500.000 dece za ciljeve spoljne politike SAD-a opravdano.

VL
BR
bronsky
09:06 26.03.2014.

Bogomi, hazlnut, već 10 ak godina ti neznaš za kliniku svjetlost. Kako objasniti tvoj pogled? Najveća svjetska opasnost vreba od rusije i kine?, možda u budućnosti, od koga je vrebala do sad?, što da su rusi i kinezi suprostavili svoje vojske svaki put kad su američani ajebavali svijet? Ako su operirali, bilo je to oko njih, skakavci koriste cijelu planetu, negdje sam i čitao nesrazmjer broja stanovnka i potrošnje energenata, o zagađivanju da i ne pišem. Kaže Kravčuk, Putin bi mogao izazvati 3 rat?, koliko puta su ga američani izazivali, samo pasivnošću rusa i kineza, nitko i ne pomišlja spomenuti mogućnost rata.Kaže Baraka da je rusija regionalna sila, pa nisi mogao pokoriti ni mnogo manje države bez kopnenih gubitaka a kamoli rusiju, samo dođi, rado umirem, što je moj život za vaš hedonizam, ništa.

VL
Avatar spasoje
spasoje
11:34 26.03.2014.

tomzag zar vi niste ravnopravni NATO član ?

VL
Avatar Croa Croica
Croa Croica
15:09 26.03.2014.

Veliki se igraju rata, a narod nitko nista ne pita

VL
Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
11:01 26.03.2014.

Ako do toga dođe trebamo samo mirno odje... taj rat!!! Ja begam na planinu ili na otok i nema šanse da se borim za drugoga!!!!!

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
13:24 26.03.2014.

Blindirani Rim. Obama stize u Rim veceras, a gradjani jutros oblozili grad plakatima ''Rim je s Putinom, Obama nepozeljan gost'' .. ahah.. svaka im cast...........

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
10:49 26.03.2014.

prvi presednik nezavisne Ukrajne???? HAHAHAHA ( da dopunim) Verovato je mislio na Galiciju kada je rekao nezavisna Ukrajna

VL
KI
Kissinger
13:59 26.03.2014.

od bene nebi neg bena.ovaj je pametan kao njegov imenjak Brežnjev!

VL
Avatar RoSSerb
RoSSerb
10:10 26.03.2014.

bla bla truć bla bla truć kme kme kmeeečanje..

VL
Avatar kralj Tomislav II
kralj Tomislav II
13:02 26.03.2014.

DoktorAmer dali si dobio obavijest o rasporedu . Dali znaš u koj će se FEMA logor otići kad budeš bio pozvan

VL
KI
Kissinger
11:03 26.03.2014.

večernji mora pratiti našu vanjsku politiku.ipak smo mi "trabanti" NATA I EU-a.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.