Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U UKRAJINI
Povratak na članak

Putin: Rat gotov čim se Kijev preda i ispuni sve što tražimo

Zelenski je napad na trgovački centar u Kremenčuku nazvao terorizmom i pozvao zapadne čelnike da pomognu Ukrajini odbiti rusku agresiju do početka zime

Komentari 9

Avatar mason
mason
07:37 29.06.2022.

Ruskinje sve vise traze azil na nasem Zapad a ti putine kopiraj Kim Yonga.

VL
Avatar El Indio
El Indio
08:30 29.06.2022.

oooo.....Zasto bi se Kijev trebao predat? Nije nista lose napravio i nema Sibira da tamo zatvara protivnike rezima. Kijev i Kijevski Rus su postojali dok su Moskovljani Russi pasli travu zajedno sa kozama

VL
Avatar El Indio
El Indio
09:06 29.06.2022.

Ameri ovo, Ameri ono...zasto Trumpan i Biden nisu zaprjetili talibanima sa svojim popularnim igrackama? Putin je dokraja poludio i misli sa zastarjelom starudiom napast svijet.

VL
PE
Pendrek57
13:08 29.06.2022.

Ovo je sada posljedni dokaz da vas Putin nije normalan.

VL
DU
Deleted user
08:53 29.06.2022.

Što rat duže traje, Rusija će imati sve veće argumente za postavljenje ultimatuma Zelinskom. Postavlja se pitanje da li je Zelinski spreman za dugotrajni i iscrpljujući rat? Očito da nije jer želi završiti rat do zime, a za takav scenarij za sada ne postoje realne šanse. Zapadne sankcije idu u prilog Rusiji, dadatni zarađuju na plinu, nafti, a sad i zlatu. Kina bi trebala iskoristiti situaciju kad se Zapad bavi Rusijom za povratak onog što im je nasilno oduzeto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.