Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Snaga Sibira'
Povratak na članak

Putin plinovodom osvojio i Kinu, Trumpa hvata panika

Na istoku se stvara novi veliki savez koji će promijeniti globalne odnose

Komentari 5

MP
miroslav.petkovic.7564
16:02 04.12.2019.

Ja sam davno vec pisao o tome .Ovo je bilo prije cetri dana. Tako to radi i gradi izgraduje svoju zemlju veliki Vladimirovic. Ni manje ni vise vec osam tisuca km dugacki plinovod. Posao desetljeca . U pitanju su stotinee milijardi . A skoro ce Sjeverni tok za Njemac pa Turski tok za Europu-. Putin je povezao dva kontinenta sa rorama tj cjevima. Dobro ih umrezio. Ja sam pisao o tome ali mnogi nisu slusali.On gradi sprtska igralista Stadione Bolnice. Soci na Crnom moru pretvorio u zlato. On radi gradi svoju zemlju Rusi pali ispod prosjeka europe po konzumiranju alkohola. Sa cetrnest na devet litara godisnje. U drasticnom padu alkohol. Pravi zdravu naciju.Gledam tu u Moskvi nova djecja bolnica lici na svemirski brod. Najveca na svjetu velicine kao unas neki srednji grad. Sta kazu Europa i sankcije gledam tu u Moskvi Evropski bizmismeni mole daim Rusi skinu sankcije. Mislili Rusima naskodit pa sebi na glavu. Kaze ruski premijer mi ih nismo uvodili niti cemo ih skidat. Kome dosadi i toje to. Pa sad kmece neki. Sad ce moji domaci Amerikanci djelit minuse. Sakrili se negdi i citaju ali nece se oglasit. Daje nesto negativno o Rus odmah bi bili tu. Znam tesko je progutat knedlu ali me niste slusali sto sam vec davno pisao. Ovo je odlican i tocan clanak i pouka.Nema nista od neistine i brljavljenja pisat .Istina uvjek pobjedi.

VL
DU
Deleted user
19:03 04.12.2019.

amerika je sila i to ce i ostati, rusija i kina su sile i to ce i ostati. hrvatska je hrabra ali nije sila. hrvatska sa nato je sila.

VL
SJ
Samo ja
15:53 04.12.2019.

Marina zar baš panika????

VL
Avatar southman
southman
14:18 04.12.2019.

Ovo će sigurno baciti SAD ekonomski na koljena !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.