Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sirijska kriza

Putin: Kako SAD može kritizirati Rusiju i istovremeno odbijati poziv na pregovore

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
15.10.2015.
u 12:03

SAD, naime, odbija pregovre ako Rusija ne prestane pomogati sirijskoj vladi Bashara al-Assada

 – Odluka SAD-a da opstruira ruski poziv za diplomatski angažman u Siriji je nekonstruktivna i pokazuje nedostatak volje za pregovorima – kazao je ruski predsjednik Vladimir Putin, javlja RT.

Putin je izjavio kako ne razumije kako SAD može kritizirati ruske protuterorističke napore u Siriji i istovremeno odbijati izravan dijalog.

Osvrnuo se pritom na odbijanje Obamine administracije da primi rusku delegaciju na čelu s premijerom Dmitrijem Medvedevom kako bi raspravljali o različitim pristupima koje dvije zemlje imaju kad je riječ o rješavanju sirijske krize.  SAD, naime, odbija pregovore ako Rusija ne prestane pomagati sirijskoj vladi Bashara al-Assada.

 – Ovakav stav je nekonstruktivan, čini se da nemaju plan te nemaju o čemu razgovarati – kazao je Putin.

 

>> Islamisti pozvali na sveti rat muslimana protiv Rusije i SAD-a

Ključne riječi

Komentara 24

IN
incogrito
12:50 15.10.2015.

Jos jedan autogol amerike i "zapada". Jos jedan dokaz tko podrzava teroriste!

Avatar superhik74
superhik74
14:34 15.10.2015.

Pa njemu je itekako jasno da su u panici jer im se teroristicki project raspada pod Ruskim bombama pa se sada ponasaju kao razmazeno djete: "Necu se tako igrati."

SN
snajpa
13:04 15.10.2015.

Tako je Putine! Reci ti njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije