Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Investitor tvrdi
Povratak na članak

Putin je bogatiji od Gatesa: 'Posjeduje imovinu vrijednu 200 milijardi dolara'

Browder tvrdi da je Putinov "glavni zadatak prvih osam do 10 godina na vlasti bio ukrasti što više novca"

Komentari 122

DI
dinamojavolim1
19:31 16.02.2015.

hehe jucer se igrao all star u new yorku u dvorani koju je napravio ruski tajkun za nba momcad koju je kupio i momentalno je to najskuplja momcad u nba ligi a da ne pricamo o ruskim tajkunima u londonu,znaci nije im prljav novac dok ga kod njih trose???ili je samo putinov novac prljav

VL
PL
plotto
20:33 16.02.2015.

Ovakvi članci koje puštaju rothschilds mediji je stara provjerena matrica. Sjetimo se,Saddam Husein je bio tiranin koji je opljačkao svoj narod.Nakon toga su Irak porušili i opljačkali te napravili genocid,a Saddama ubili.Nakon toga na red dolazi Gadafi,koji je po istomom obrascu bio tiranin ,koji je opljačkao svoj narod.Slijedi razaranje i pljačka Libije sa desecima tisuća mrtvih,a Gadafi je smaknut.Što je ostalo od Libije,najbolje se vidi ovih dana.To je klasični obrazac globalnog ciofašističkog terora,koji diljem svijeta širi smrt i destrukciju.Slijedći je na redu sirijski predsjednikBashar Assad,također tiranin koji je opljačkao sirijski narod.Ipak tu su zasad slomili zube jer su se umiješali Rusi.No zato navaljuju na Ukrajinu gdje su zasad uspjeli srušiti legalnu vlast i postaviti svoje marionete.

VL
Avatar dioptrija
dioptrija
18:24 16.02.2015.

Ako to kaže Bill Browder a prenese CNN ona je to tisuću % tačno

VL
Avatar MarsalBrozTito
MarsalBrozTito
18:50 16.02.2015.

marsovac - Nisu nasi gradjani fasisti da preziru ''a priori'' jedan narod. Ne mjerite nase postene gradjane vasim fasistickim metrom, hvala. 99 posto Hrvata iz Hrvatske zeli prijateljske odnose sa Rusijom, i ne samo sa Rusijom, nego sa citavim svijetom.. Vas sacica mrzitelja sloge i mira medju narodima ne predstavljate nas narod.

VL
FR
franjo
18:47 16.02.2015.

Američka propaganda. Najveći lopovi su baš Anerikanci i Švicarci koje oni štite. Amerika je daleko , a Rusija je Europa .

VL
IN
incogrito
18:22 16.02.2015.

Cemu ovo klevetanje i olajavanje Putina? Koji je interes hrvatske u tome? Postoji li? A dokazi? Ili je dovoljno da neki tamo "investitor" kaze nesto i onda je to odjednom cinjenica i istina? Ne kuzim kako ovo uopce moze dospijeti u novine. Jad jad jad i bijeda.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
23:57 16.02.2015.

Putin je "ukrao" toliko novca da je Ruski GDP "pao" od 1 triljuna koliko je nasljedio od Jelcina, na samo 2,4 triljuna koliki je danas, sto je vise nego duplo unatoc njegovoj "neizmjernoj kradji" koja je izasla iz vise negoo providne gotovo djetinjaste CIA radionice jer vise ne znaju sto ce s obzirom da ih je svuda nadigrao iako je uglavnom bio zaokupljen "kradjom" ipak je nasao trenutak vremena da osujeti sve planove "siromaha i postenjacina" iz CIA-e.

VL
BR
brodludjaka
19:50 16.02.2015.

Ništa manje bogati nisu ni oni koji su bili u Hrvatskoj na vlasti do 2000 godine. Krali su, varali, pelješili i prodavali sve što su stigli, samo nitko da malo prokopa po računima i stranim bankama.

VL
Avatar nocni_kupac
nocni_kupac
18:17 16.02.2015.

Hrvatska je u ratu sa Rusijom sto medijski sto vojno ( placenici u Ukrajini) , dugorocno gledano koji je interes Hrvatske u tom pogledu?

VL
Avatar MarsalBrozTito
MarsalBrozTito
18:22 16.02.2015.

Jadnici, ne znaju vise sta da izmisle da natjeraju gladnu EU rulju u rat sa Rusijom, pa izmisljaju gluposti na racun Putina. Putin je pametan i obrazovan covjek, koji obozava svoj narod, svoju zemlju i svoju kulturu, nema tih para kojim ga se moze kupiti, njemu novac nista ne znaci, i upravo ga zato i preziru lesinari i zlobnici. Njega njegov narod obozava, za razliku od njih sto ih narod kune i prezire, po citave dane.

VL
VM
vojislav.miljevic
09:10 17.02.2015.

da CNN je jako tocan..ima informacije "vjerovali ili ne",haha..pa koliko su puta pogrijesili mape,umjesto Ukrajine prikazali Pakistan..

VL
IV
ivan.vidaspunta
18:43 16.02.2015.

cionistička laž

VL
BF
brkonja fra brkati
08:24 17.02.2015.

viki nuland - kao i obično,super komentar.Ove cionističke medijske tračibabe lajače,dodijale su bogu i vragu,neka se bave ( ako smiju) glavnim kosher nostra obiteljima i neka istražuju kako su se oni obogatili.Ako smiju......

VL
MX
Mister X
22:34 16.02.2015.

Browder tvrdi da je Putinov "glavni zadatak prvih osam do 10 godina na vlasti bio ukrasti što više novca" od svog naroda što se u Americi ne događa jer nema šanse kad je to nemoguće .. Dok love i bogatstvaa ima u drugim državama a zato su tamo teroristi samo ..

VL
RA
ranko75
22:12 16.02.2015.

Bijedan je zapad,koji ne moze Putinu nista pa od bijesa i nemoci izmislja neke fatalne bolesti za Putina toboz ima rak onoga pa ovoga.Koliko su smrdljivi i bijedni, i oni hoce da im vjerujemo, a lazu na svakom koraku. Podsjecaju me na pubertetliju, koji masta da ima djevojku koja mu se svidja,ali ga ona ne gleda,pa onda uzme njezinu sliku pa rucno odradjuje i zamislja da mu se ispunila fantazija.Htjeli bi razgrabiti Rusiju,ali im smeta Putin,jer je doveo obranu na tu razinu da ne smiju,a morali bi jer ako nikoga ne opljackaju pada im standard, a drugi su im sitni i samo na kratko vrijeme im daje predah.Kada bi mogli da pljackaju Rusiju,onda bi dugo godina bili mirni.Zato mastaju da Putin ima rak i to bas tamo gdje se ne moze lijeciti.Oni su pomogli latinskoamerickim predsjednicima da rak podobijaju, i to upravo onima koji su bili protiv amera, a Putin je mudriji,ne ide u SAD.Bombardirali su Srbiju zamisljajuci kako bombardiraju Rusiju, i opet kao pubertetlija mastali i uzivali, ali svejedno za duge godine nece smjeti da krenu na Rusiju,jer je u obrani na dugo unaprijed Putin gledao.Americki Veleposlanik je prije roka otisao jer je priznao da je sve sto je znao primjenio u Moskvi,pa nije mogao organizirati puc,pa su doveli ovoga iz Kijeva,koga se smatra strucnjakom za te stvari,jer on je to izveo u Gruziji i 2 puta u Ukraini,Da su ga se rusi bojali mogli su da ga ne odobre, ali su se slozili,kao da su mu rekli:"kada si tako strucan probaj i ti". 90% zemalja nisu u NATO jer se boje Rusa,nego zato jer se boje SAD i NATO, pa idu u nato,jer je to kao kada si se predao da te ne tuku,jer znaju da nece moci da se suprostave obojenim revolucijama,jer za to treba imati jaku sluzbu bezbjdnosti, a njih imaju samo Izrael,Rusija,Kina,Indija, i par zapadnih zemalja, a nasa UDBA je bila na toj razini,sta god o njoj mislili. I sada posto znaju da od njihove zelje da Putin oboli to se nece dogoditi,onda bijednici izmisljaju kako je on pokrao Rusiju,u stvari opet kao pubertetlija mastajuci, sto da nije Putina oni bi Rusiju tako opljackali da bi imali tih 200 milijardi dolara.Gospodo zapadni "demokrati " to sto vi radite je samo masturbacija sa prezervativom, i nista vise.Mogli ste to da uradite tiho, i da zbog toga ne uznemiravate nas.

VL
KI
Kissinger
20:28 16.02.2015.

CIA vam naredila da prenosite ove notorne laži.badav-reče onaj CIA-analitičar na CNN,što mi više izvaljujemo gluposti glede putina,istom popularnost proporcionalno raste.preveć su rusi domoljubni i ponosni da bi popušili našu priču.ti ljudi nikad neće zaboraviti svojih 20 milijuna žrtava 41-45.pače spremni su se opet žrtvovati za svoje ideale.

VL
Avatar TheJack
TheJack
01:42 17.02.2015.

Istovjetne price su kolale i za Gadafija - silne milijarde (bilijuni po novogovoru), a od cijele price ispale su samo miljarde istinite, ali je Libija bila povjerilac. Takodje se ne zna sto je s libijskim novcem pohranjim u EU bankama. Mozda da to najprije objasni ovaj danski "braco" - investitor - na hrvatskom se prevodi kao netko tko radi sa tudjim parama, pa je i jos pozvaniji objasniti gornje pitanje.

VL
CA
campa
18:17 16.02.2015.

Koliko novaca! Ako Britanske banke mogu prati prljav novac i savjetovati klijentima utaju poreza naša delegacija svakako treba ići u Moskvu i pokušati isposlovati i zainteresirati Ruske investicije.Njihov novac je očito manje prljav od novaca Švicarskih banaka.

VL
Avatar patkovic
patkovic
18:25 16.02.2015.

normalno da ga opanjkavaju protjerani stranci koji su pljačkali rusiju

VL
NI
nikolasui
19:58 16.02.2015.

Vijest plasirana iz amerike. Poduzima sve da sruše Putina. U našij tiskovini negativni članci o Putinu već mjesecima..Valjda zato što smo u NATO-u pa eto i mi moramo učestvovati u tom medijslkom ratu. Pitanje za milion dolara, tko je vlasnik tiska u Hrvata?

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.