Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povijest sukoba Rusija - Turska
Povratak na članak

Vladimir Putin i Recep Erdogan žele obnoviti Rusko i Otomansko Carstvo

Od 1568. do 1878. dva su carstva vodila 11 ratova, a sreća je bila na ruskoj strani

Komentari 3

AN
anticenzura
08:55 30.11.2015.

Pa nisu Rusi i Turci uveli zlocinacku ideologiju neoliberizma u svijetu, nego Englezi i Amerikanci. Ovi godinama pljackaju i koloniziraju covjecanstvo i svi se moraju prilagoditi njima, oni su pokupili svo svjetsko bogatstvo i predali sacici kriminalaca u sake, i sada ponovo imamo feudalizam u svijetu. Putin se upravo bori protiv te zlocinacke ideologije, zajedno s Kinom i zemljama BRIKS-a, a Europa ako se ne ostavi Amerikanaca, i ako se ne pridruzi njima, bit ce gladna kruha. Turska je nebitan faktor, oni su sitni igraci. To Ameri dizu frku radi Turkish Streama, to su sve oni zakuhali. I Amerikanci ce zapaliti citav Balkan bude li ih se pustilo na ove prostore. Njih treba isti cas istjerati iz citave Europe, oni su najvece zlo na planeti.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
09:53 30.11.2015.

Erdogan je vjerojatno navucen na rusenje ruskog aviona, slicno kao Sadam napadom na Kuwait. Iako ima problema s ruskim upletanjem u Siriju, morao je znati da to rusenje nista nece promjeniti, osim mozda pojacati rusko djelovanje. Ne treba biti genije kako bi se zakljucilo kome je u interesu sukob izmedju Rusije i Turske. Vrlo je moguce, da ce, kad se u potpunosti iskoristi, Erdogan zavrsiti kao Sadam.

VL
CO
coconut
20:39 30.11.2015.

naslov je polovičan, svi pozemljari žele svoje carstvo, i ameri i englezi, i rusi i kinezi a eto i turci i muslimani, svi žele vladanje, moć i novac a kad ga dobiju onda i kontrolu nad podanicima, a jedino što pokazuju je slabost ljudskog roda pred sotonom umjesto da se okrenu Onom koji je jači, želja za moći je dovela samo do onečišćenja zamlje ali ni mogući nestanak planeta ne odvlači ljude od pohlepe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.