Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Sankt Peterburgu
Povratak na članak

Putin i Erdogan sastat će se u kolovozu, prvi put od pogoršanja odnosa

Kremlj i turska vlada su potvrdili da će se Putin i Erdogan sastati 9. kolovoza u Sankt Peterburgu.

Komentari 28

KO
korisniksb
20:37 26.07.2016.

Ta dvojica vole svoje zemlje za razliku od svakojakih hohstaplera koji se kunu na vjernost,a prodali bi vlastitu mamu.Ocito je zna se tko imao prste i tamo,ali eto sada naj...li neki krivi ljudi,a ovi se kao i obicno sada smiju i smisljaju spletkarije kako dalje rovariti.

VL
DU
Deleted user
18:18 26.07.2016.

Što će na taj sastanak reći Amerikanci? Ako ništa drugo Rusija se mudro ponijela i nije ulazila u sukobe sa Turskom nego je mirno čekala svoj trenutak gdje će dominirati nad Turskom.

VL
OK
okvarbudovič
17:09 27.07.2016.

putko trenutno vodi 15:0.

VL
RA
Rangostar
10:58 27.07.2016.

Vozimo se i grijemo na muslimansku naftu koja je najvjerovatnije ukradena iz njihovih razrusenih zemalja. Evo od sutra idemo pjeske na posao u znak protesta na muslimanski terorizam. Jednostavno,sankcije ! haha,bojim se da cu imat puno minusa.

VL
Avatar dobry
dobry
22:13 27.07.2016.

Ako, nakon dogovora Putina i Erdogana, prestanu "teroristički" napadi po Turskoj, onda će biti jasno da je Rusija organizirala te napade, za odmazdu zbog oborenog ruskog borbenog zrakoplova, Ako se napadi nastave i intenziviraju, onda ćemo saznati da Rusija i Putin nisu niti bili odgovorni za prethodne "terorističke" napade, već netko drugi, za sada nepoznat.

VL
ST
stomugromova
08:13 27.07.2016.

Erdogan je zločinac,ali radi položaja Turske u geostrateškom i političkom položaju svi njegovi zločini protiv sirijskog I kurdskog naroda bit će stavljeni u stranu.Ako Sirija krene prema Rusiji I euroazijskim integracijama,to će potpuno devastirati položaj SAD na Bliskom Istoku.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
21:14 26.07.2016.

Interesantno...do jučer je Turska bila teroristička država jer je trgovala sa ISILom, prodavala njihovu naftu, slala im oružije ... Rusi su čak pokazali slike kamiona koji prevoze naftu. Ruski trolovi kao papige danima ponavljali kako je Turska islamistička država koje podupire teroriste a Rusi su junačine koji se bore protiv terorista.. A danas? Nema veze što Turska trguje sa teroristima, jeli? hahaha

VL
DU
Deleted user
19:23 26.07.2016.

Kompletira se skup istočnih diktatora! Staljinova škola. Samo naprijed! Do samouništenja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.