Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKONOMSKO-GEOPOLITIČKA BOMBA
Povratak na članak

Putin gigantskim projektom pod svoj nadzor stavlja Arktik

Počinje izgradnja Vostok Oila kojim će vađenjem nafte i plina svake godine uvećavati BDP za dva posto

Komentari 12

MA
Maksi235
18:41 27.11.2020.

Jedini pravi lider u današnje doba.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
00:06 28.11.2020.

Ma glupost , bolje da je Putin otvorio kliniku za promjenu spola , obavljanje abortusa , agenciju za istospolno posvajanje djece , ured za ravnopravnost rasa , butik za osobe koje se oblace u suprotni spol , kliniku za plasticne operacije , tvornicu botoksa i naravno pustit neogranicen broj muslimanskih ili meksikanskih migranata , ....kako stvari stoje slobodni svijet , i demokratske zemlje , same sebe unistavaju , kad predvodnik slobodnog svijeta lazira izbore ,plus sve ostalo , onda ce ih diktature i nedemokratske zemlje kao Kina ili Rusija , pregazit kao plitak potok , i to prije nego itko od nas sanja , Rusi su pomogli Trumpu , a Kinezi i Arapi Bidenu , a nekad su Ameri postavljali diktatore i svrgavali , a sad je obratno , sad dikature i kina postavljaju Americkog predsjednika

VL
DU
Deleted user
18:58 27.11.2020.

kad bi svi voljeli svoju drzavu kao Putin....

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
18:42 27.11.2020.

Mogu sta hoce ja sam vec davno pisao o tome ovdje se radi i gradi. Moji domaci amerikanci samo kmece sta oni kazu...Neki su govorili kako ce Rusija propast sankcije trlja brlja pametnjakovici...Toje samo jedan projekt.A koliko se tog ovdje u Rusiji pravi covik ne moze vjerovati. Sto se u Moskvi tu napravi za jednu godinu nama treba desetljeca i desetljeca..Evo veceras gledam tu na TV u Moskvi dosla i Francuska delegacija u vezi Sputnjika V hoce i oni kupiti Rusi dobili utakmicu...Malo ovdje domaci amerikanaca nesto kao ne citaju...Da je nesto negativno bilo bi ih desetine.

VL
Avatar Foton
Foton
20:21 27.11.2020.

Ulagati u 111 milijardi u fosilna goriva kad ce za 20 godina potraznja za tim gorivima pasti bar 50% je ludost. Americka proizvodnja nafte i plina ubrzano pada, a jos prije 5 godina bili ponosni da su najveci proizvodjaci tih goriva na svijetu. Cijena nafte strmoglavo pala zadnjih 5 godina, mnoga polja napustena. Rusiju ocito vode KGBeovci, a ne businessmani, takove planove je imao i SSSR pa znamo kako je to zavrsilo. Ugljen u Zapadnom svijetu gotov, elektricni automobili preuzimaju svijet, sunce i vjetar proizvodnju elektricne energije. To bi netko trebao sapnuti Putinu.

VL
SL
slavenZadravec
18:41 27.11.2020.

Trumputin su stvarno neprijatelji Zemlje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.