Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

U Koprivnici ga liječnik pustio kući iako je 'imao' rak, a onda je otišao u Zagreb i doživio novi šok!

Opća bolnica Koprivnica
Foto: Damir Špehar/Pixsell
02.03.2019.
u 17:45

Liječnici u Zagrebu otkrili su da se radi o infekciji prostate zbog čega je morao uzimati dva antibiotika nakon kojih mu je krvarenje prestalo.

Nevjerojatna priča dolazi iz koprivničke Opće bolnice. Šezdesetjednogodišnjem Draganu Pavlekoviću uskraćena je osnovna zdravstvena zaštita jer boluje od karcinom, piše podravski.hr.

Početkom veljače primjetio je promjenu boje urina zbog čega je počeo sumnjati da nešto nije u redu.

- Svakim danom bilo mi je sve gore. Na dan kada sam otišao na hitnu pomoć urin mi je od krvarenja bio već tamnocrvene boje, što znači da sam obilno krvario - govori Dragan šokiran onime što se sljedeće dogodilo.

VIDEO Vlasnik kuće o stravi na Pagu

- Liječnik mi je rekao da sam pun tumora i raka, koji su mi se proširili na pluća, mozak, jetru, kožu. Kazao je da mi on nema što dati - prepričava i nastavlja.

– Rekao mi je da se na hitnu vratim kad iskrvarim, a kad sam ga pitao kako ću znati da sam ‘pri kraju’, rekao mi da je to onda kad više neću moći nikamo – i dodaje da mu je liječnik rekao neka dođe na pregled onda kada se i naručio.

Kako nije mogao vjerovati što su mu doktori u Koprivnici rekli, Dragan je odlučio otići u Zagreb na pregled. Tamo je primljen na hitni odjel gdje su i napravljeni pregledi koji su upućivali na jaču infekciju prostate.

Dva antibiotika su mu trebala da bi se krvarenje smanjilo, a liječnici u Zagrebu nisu mogli vjerovati što su mu doktori u Koprivnici rekli.

VIDEO Evo što su liječnici izvadili iz trbuha jednog muškarca

– Znači da mi je ipak bilo spasa. Liječnik nije imao pravo otpraviti me onakvim riječima, nakon kojih sam se osjećao u potpunosti bespomoćno – zaključuje Dragan za podravski. 

>>Jeste li i vi doživjeli neku sličnu situaciju? Javite nam se na mail javi@vecernji.net.

 

Ključne riječi

Komentara 59

Avatar Kaladin
Kaladin
18:09 02.03.2019.

Pa i da su postavili točnu dijagnozu u Koprivnici, zar je odgovor na nju "Vratite se kad iskrvarite"? Ima li on kakve papirnate dokaze za tu dijagnozu i može li ikog tamo tužiti zbog pretrpljenog straha?!

KO
Kopreinitz
18:26 02.03.2019.

Pa zakaj nije objavljeno ime tog "vrsnog" doktora, da ga svi znamo.

Avatar indigo25
indigo25
18:37 02.03.2019.

Puno C vitamina i bit će sve uredu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije