Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARAN PRIZOR

Izišao ispred bolnice zapaliti cigaretu s nožem zabijenim u leđa

Foto: Screenshot/YouTube
26.02.2019.
u 15:33

Na sebi nije nosio ništa drugo nego donje rublje. Jedna je sestra ovaj nesvakidašnji prizor zabilježila na kameri, a druga ga je upozorila da se vrati u bolnici jer bi mogao umrijeti.

Vladimir (34) oporavljao se u bolnici u Rusiji od teškog uboda nožem. No oporavak je nakratko odlučio prekinuti tako što je izašao ispred bolnice ne bi li zapalio cigaretu. Ništa od navedenog ne bi bilo čudno da muškarac nije izišao vani s nožem koji je još uvijek bio zabijen u njegova leđa, prenosi Metro.

Također, na sebi nije nosio ništa drugo nego donje rublje. Jedna je sestra ovaj nesvakidašnji prizor zabilježila na kameri, a druga ga je upozorila da se vrati u bolnici jer bi mogao umrijeti. Vladimir se nevoljko složio, te se sada nalazi u stabilnom stanju, a nož mu je izvađen iz leđa.
 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar VinkoL
VinkoL
15:46 26.02.2019.

Članak u stilu ovog "sr" portala, a priključuje se i "sestra" koja snima umjesto da intervenira.

DU
Deleted user
20:48 02.03.2019.

Ovi Rusi su tvrdi ko stijene, sušta suprotnost Zapadnjaka. Slaveni su izgleda jedina nada ove današnje dekadentne Bijele Rase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije