Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Pusić Kalmeti: Vrijeme je da odete jer ova zemlja to više ne može podnijeti!

- Ministar je znao što se događa - zaključila je Pusić dodajući kako je politička odgovornost ustavno nedvojbena, a ima i ime i prezime - u ovom slučaju ona se zove Božidar Kalmeta.

Komentari 90

OB
-obrisani-
22:33 11.12.2009.

Zlatka, pa tko vlada ovom državom: Vesna Pusić ili Jadranka Kosor?

VL
VD
vjer.domo
17:26 11.12.2009.

kvakva

VL
WE
webber17
17:28 11.12.2009.

Neće Pusićka daleko dogurati... Može si dati samo ruku svojem frendu Čaćiću te s njim harati i krasti novac po hrvatskoj...

VL
OB
-obrisani-
17:31 11.12.2009.

Treba nam vise zena u politici kao sto je Vesna. Ostali predsjednicki kandidati nisu joj niti moralno, niti po politickom iskustvu do koljena! Moj glas na predsjednickim izborima ide nasoj novoj predsjednici, Vesni Pusic!

VL
MO
momak23
17:32 11.12.2009.

pusićka podržava dva najveća kriminalca u državi a to su mesić i čačić..

VL
WE
webber17
17:41 11.12.2009.

Uskoro će se Pusićka pridružiti frendu čaćiću pa će s njim krasti po hrvatskoj te pokušati upropastiti sve šta je dobro...

VL
OB
-obrisani-
17:49 11.12.2009.

Ako smo tolike godine podnosili flundre,onda ćemo i Kaljmete.

VL
OB
-obrisani-
14:40 11.12.2009.

Za vrijeme turske vladavine u Bosni ,beg kaznio nekog krscanina tako sto je naredio da ga gola svezu za stub i namazu medom.Sunce ugrijalo a muhe navalile .U tom naidje neki seljak i sazali mu se na covijeka i poce rastjerivati muhe ,a ovaj mu rece :\"NEKA IH SINKO ,NEMOJ DA IH GONJAS DOCICE DRUGE JOS GLADNIJE,OVE SU SE NAJELE\"Zakljucak izvucite sami iza paravana za glasanje.

VL
MO
momak23
14:40 11.12.2009.

Vesna Pusić i Damir Kajin dobro su iskoristili pravo govora u saboru za svoju predsjedničku kampanju..Dobro su pripremili govore,naravno u cilju im je bilo samo napasti vladu,skupljaju poene na vrlo jeftin način..

VL
OB
-obrisani-
14:57 11.12.2009.

Ko je pametan nece ometati HDZ,koji je upravo krenuo pravim putem u rasciscavanje \'\'nereda\'\' ili ce te glasati za gladne \'\'pripravnike\'\' koji ce se na vama uciti sljedece cetiri godine.

VL
ZL
zlatka
15:37 11.12.2009.

ma nemoj, čačićev kriminal mora podnositi i predsjenikov krim milje također, ajde odhebite bagro crvena udbaška, sve korupcije HDZ-asu mala beba s organiziranim kriminalom vaše zločinačke orgnaizacije UDBE, dovoljno je vidjeti dasu si kandidrali Vidoševića pa je čovjeku sve jasno

VL
BT
bili-tartuf
15:42 11.12.2009.

stvarno je vrime da Pusícka ode u penziju (partizansku)..!!

VL
BT
bili-tartuf
16:07 11.12.2009.

stara-fukso,..daj nas prosvitli , pa nam recí :kakove veze ima Paul Joseph Goebels sa medicinom i retortama ??..opet si cíta \"mirka i slavka\"..-:))

VL
MO
momak23
16:19 11.12.2009.

Pusićku su stvorili špijunski mediji koji rade za istog, njezinog gospodara. Izvikali su je u lidericu «građanske Hrvatske» ne bi li preko nje poništili rezultate hrvatskoga nacionalno-osloboditeljskog prevrata 1990 i Domovinskoga rata 1991-95. Pojavila se 1997 iz američkog političkog laboratorija,ja, stvorena i lansirana za rušenje Hrvatske. Jedna od najopasnijih figura jugo-restauratorskog režima. Otac: Eugen Pusić (*1916, Zagreb), Židov, mason, kao sociolog i pravnik djeluje u NDH. Kada su ga partizani htjeli smaknuti, Englezi ga spašavaju: radio je potajno za njih. Preko Eugena, i Vesna se povezuje s britanskom obajveštajnom službom; dobiva kuću u Londonu. U Yu, kao štićenik Rikarda Langa, Eugen postaje vodeći teoretik samoupravljanja, ali i US-uprave, jugoideolog i vodeći antinacionalist. Epizodu 1941-45 u životopisima prešućuje. Majčin stric: Grga Angjelinović, pravaški renegat, mason, orjunaš. Ministar u Karađorđevićevoj vladi, šef zagrebačke policije. «Proslavio» se organizacijom masakra stotinjak hrvatskih prosvjednika protiv novostvorene Yu 5. XII 1918 na Jelačić-placu («Prosinačke žrtve»). Brat: Zoran Pusić – «Goljup», prirodoznanstvenik, borac za «ljudska prava», apatrid i kozmopolit. Najglasniji u kampanji za povrat sramotnog oznaškog imena «trg žrtava fašizma» u Zagrebu. Muž u sjeni, Litvanac američkog državljanstva. Mentor: Eugenov intimus Židov Slavko Goldstein, jugoslaven («Hrvatska samo kao dio J. može u Europu!»), srboljub (još 1992 svoju zajednicu naziva «jevrejska opština»), prekida suradnju s Maticom Hrvatskom jer se usudila objaviti Tuđmanovu knjigu «Bespuća povijesne zbiljnosti». Uveo Vesnu u zloglasno Sorosevo «Otvoreno društvo». te u protuhrvatski časopis i nakladni zavod «Erasmus», koji je usred rata zahtijevao ostavku izabranog Predsjednika. Poslao Vesnu na gostovanje i brifiranje u Ameriku.

VL
MO
momak23
16:19 11.12.2009.

Anacionalna. Šoroševka. Feministica. Promicateljica «homoseksualnih brakova», koja «spolnu orijentaciju» stavlja na istu razinu s vjerskom pripadnošću. Teoretičarka jugo-komunizma, režimska intelektualka u Yu. Pod očevim nadzorom piše disertaciju o «Ulozi kolektivnog odlučivanja u realizaciji radničkih interesa», jednu od apologija lažnoga titovskogapologija lažnoga titovskog samoupravljanja. U Hrvatski Državni Sabor ušla, partijskom alkemijom, s manje od 4 % glasova, na listi marginalne stranke jugoidnih apatrida, HNS. Zagovornica «građanske države», u kojoj nema većinske nacije, ali ima nacionalnih manjina. Fanatična zastupnica teza o «ravnovjesju krivnje» te o «hrvatskoj agresiji na BiH» (premda je riječ o istom teritoriju i narodu, te sporazumu o vojnoj pomoći). Sustavno vrijeđa hrvatske ratnike. Cinična promicateljica ljudožderskog liberal-kapitalizma. Suradnica anglo-saskih službi, koje je pripremaju za preuzimanje vlasti u RH (zajedno s Bancem, Puhovskim, Goldsteinima...); izvršiteljica američkih naloga za destruiranje hrvatske države i porobljavanje hrvatske nacije. Američka joj je diploma uz protekciju, mimo zakona, nostrificirana po munjevitom postupku. Autorica predizbornih laži poput one o «otvaranju 200 tisuća radnih mjesta». Desna ruka svojega stranačkog druga, Stjepana Mesića, tragikomičnog predsjednika izdaje i grobara hrvatske države.

VL
KA
karambita
16:20 11.12.2009.

Jest da ima godina, ali ima jos u njoj erotike,a bogami, i ona stvar joj viri iz ociju. Ma prije bi i nju, nego Luku Bebica....

VL
OB
-obrisani-
16:32 11.12.2009.

Karambita imas pravo.Jasi li je vidio neki dan u onom crvenom haljetku,koja masna guzica,a i dobar struk i noge.Sise isto ima,a i glava joj perverzna.Jest da se u zadnje vrijeme predstavlja kao crvenkapica,ali vukodlak je u njoj.Ipak bi ju jaa gazio i rasturao,ali samo od pozadi,da joj njusku ne moram gledati.Jedino bi ju po toj njenoj pokvarenoj antihrvatskoj faci ispricao u onom trenu kad bih joj ga iz njene guzice izvadio i poskropio je plemenitim hrvatskim sjemenom.

VL
OB
-obrisani-
16:32 11.12.2009.

A9 i momak23 Zoran Pusić opsano konkurira mesiću za nagradu najglupljeg javnog radnika u zemlji. da LIJEPA ostane NAŠA, moj glas ide TUĐMANU još samo 69 dan mesića pozdrav vaš zmijicamala

VL
OB
-obrisani-
16:37 11.12.2009.

Perveznjaci Jova i Karambita, zar joj niste vidjeli onu oranicu na lijevom obrazu koju stalno retušitaju ili pak odlazi na injekcije botoxa, možda je zbog pretjeranog uzimanja tog otrova postala toliko zla žena. da LIJEPA ostane NAŠA, moj glas idee TUĐMANU još samo 69 dan mesića pozdrav vaš zmijicamala

VL
IV
ivibu
19:22 11.12.2009.

Jos da i Vesna otide sa Kalmetom skupa to bi bio pun pogodak ili ti ono u sridu.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.