Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog šešelja
Povratak na članak

Pusić Srbiji 'izražava sućut', Josipović smatra da treba upozoriti Haag

Predsjednik smatra da bi Hrvatska trebala upozoriti Haaški sud da Vojislav Šešelj krši uvjete puštanja

Komentari 72

Avatar TAJSAM
TAJSAM
15:24 15.11.2014.

Niste još prošli kroz nikakvu katarzu. To vrijeme tek dolazi na sljedečim izborima, kad čete postati ( ato ste i sad ) jedna mala strančica. Sad ste potrebni Premijeru ali ubuduće "bumo videli". Pozdrav dobrim ljudima

VL
SW
swic
15:18 15.11.2014.

Ha ha ! Koliko ono dobiste na izborima ?

VL
PP
plavac plavi
14:54 15.11.2014.

Hahahahahaaaaaaa!

VL
DU
Deleted user
15:43 15.11.2014.

Sućut i Hrvatskoj što ima Vesnu za ministricu.

VL
BA
bakulušić
15:30 15.11.2014.

Još malo,Vi i vaša stranka će te biti samo dio hrvatske povijesti. I to onog ružnijeg dijela kojeg se nitko neće rado sjećati. A nadam se da će te jednoga dana i odgovarati za onu svoju čuvenu izreku o agresiji Hrvatske na susjednu državu. Bilo bi grijeh da Vas ta katarza mimiođe.

VL
Avatar mrado88
mrado88
17:48 15.11.2014.

i ja izražavam sućut Hrvatskoj što ima lopovski HNS u vlasti na čelu s ovom tragikomičarkom......

VL
DE
debelisef
17:17 15.11.2014.

E, Pusicka ! Pa tovj deda i njegov brat su aktivno sprovodili politiku ovog ludog cetnika i njegovih prethodnika. Kak mozes tak pljuvat na dedine tekovine ?

VL
JE
jellyfish
17:16 15.11.2014.

Meni se cini da je Vojislav Seselj napravio puno manje stete Hrvatskoj nego politicari koji su zemlju punu prirodnih bogatstava doveli do bankrota. A sta se Seselja tice, to sto je on na ulici je zasluga iskljucivo nesposobnog tuzilastva upitnog intelektualnog nivoa. Gledao sam sudjenje i doslovno ih je razbio i unistio im postupak a kriv je. Krivica je na onima koji su zaposljavali takve ljude u tuzilastvo, za koje se mora priznati da Seselju nisu ni do koljena.

VL
IS
Iskra1
17:06 15.11.2014.

Dobar naslov. Izbori su iza coska.

VL
LU
Lucina
18:32 15.11.2014.

interesantno, Vesnice, da nisi sa bracom i burdusom na doceku cetnika Seselja!

VL
L0
luena 01
18:16 15.11.2014.

Pa gop.Pusic kad to nasim medijima za izjavu dajete sto niste nasim istocnim susjedima poslali telegram istog teksta... Ne bi ste se stel zamjerit a mi nek papamo vase fore... ;-))

VL
JS
ja sam gladan
17:12 15.11.2014.

I ovo bi trebao biti odgovor jedne ozbiljne ministrice! Meni ovakav odgovor više nalikuje odgovoru gimnazijalke sa jedva završenim drugim razredom osnovne škole.Pa ova žena je nedorasla i emocionalno nezrela,razmažena balavica!

VL
CA
carpediem
16:24 15.11.2014.

U ovom svemu se jedino slazem sa Kolidom-Graber jer Hrvatska bi trebala pozvati svojeg veleposlanika u Beogradu na Konzultacije jer se ovdje radi o jednoj osobi koja je politicar,cetnik. otvoreno je ratovao paravonja formacija, otvoreno se izjavio za veliku srbiju sto direktno vodi sve u rat itd.... ztako da je nuzno ici na konzultacije i do prekudanja odnosa sa srbijom kao sto je grcka uradila Makodonijii podici optuznicu protiv ovog ratnog zlocinca i koljaca i ne bude li isporucen Hrvatskoj i Bosni iHercegovini treba prikiniti diplomatske odnosa sa Srbijom ali to uradit nema trenutacno ni jedan politicar muda pocevsi od Mesica pa do Milanovica koji bi se jos izljubili sa Seseljom da ovaj ima liberalno-radikalnu politiku. Bravo Kolinda-Grabar

VL
VS
Votum_separatum
17:40 15.11.2014.

Mogao bi je braco išćuškat za ovu izjavu o Voji jer sada zbog nje izvinjavao Štrbcu danas. A i pogriješila je umjesto 1,5% pročitala je 15%,nije jadna kriva morat će po nove naočale okulisti,pogoršala joj se dioptrija.

VL
BO
Bogodol
20:43 15.11.2014.

Zašto nas se "bombardira" sa izjavama i cirkusom sa Šešeljem (ruku na srce on je dijelom biološki Hrvat jer mu je djed prešao na pravoslavlje i jedino je ta njegova linija Šešelja Srbska inače su svi Šešelji Hrvati), pitao bih Vesnu Pusić ima li kakove sličnosti ona sa njim, neka se sjeti svoje izjave da je Hrvatska Vojska bila agresor u BiH, to isto misli i Vojislav Šešelj, imaju njih dvoje još dodirnih točaka te ne bi ona trebala izražavat sućut Srbiji, zašto nama nitko nije izrazio sućut jer je drugarica Pusić veleposlanica vanjskih poslova, to me više brine. U sadašnjoj situaciji taj srbski cirkus nam ne može ništa jer nema više "golorukog srbskog naroda i JNA-e koja je bila garant bratstva i jedinstva" da bi nas napali kao što su uradili 1991, ja sam podpuno miran radi Šešelja i molio bih tzv. HTV da postane profesionalan i da mi ne unosi vijesti o Šešelju i četnicima jer nam od njih ne prijeti zlo, veće zlo su tzv. Hrvati koji ne vole sadašnju Hrvatsku Državu, a dio ih čak obnaša vlast.

VL
AF
afer
17:33 15.11.2014.

Pusićko, ne pravdaj ga da je lud, on je sa svojim programom kao i tvoga djeda brat, četnički vojvoda koji sa ciljem i mržnjom sprovodio memorandum i veliku Srbiju na teret Hrvata. To lud ne opravdava ni njega ni tvoju obitelj niti tvoju politiku koje se i ti držiš - region ili Velika Srbija.

VL
FI
fiberglas
17:15 15.11.2014.

Skoči babo, pa tek tad reci hop! Šešelj, Mihajlović, Đujić, Anđelić ( pusić)...koja je razlika?

VL
AF
afer
17:17 15.11.2014.

Nešto se događa, počela je govoriti protiv obitelji.....

VL
DA
daniloobradoviic
17:22 15.11.2014.

Kazalisna predstava Seselja ima za cilj zaustavljanja povjesti .Narod je laka meta za manipuliranje bezbroj puta je to dokazano .Svjetska politika ocito to zeli sada i na povrsinu gura mulj zarad nekih ciljeva koji ce kasnije doc na vidjelo .

VL
DD
ddh
18:16 15.11.2014.

Pusicka notorno izvrce cinjenice i samim tim manipulira sa javnoscu io laze. Gdja. Kolinda nije nigdje rekla, da je pustanje Seselja na slobodu srpska stvar, nego je rekla, da se Srbija mora odrediti prema izjavama Seselja i da su takve izjave neprihvatlive, a posebno radi toga jer se prema izjavama o velikoj Srbiji nitko od njezinih i Josipovicevih pobratima, cetnika odnosno cetnickog vojvode Nikolica koji je radio i uradio zlocine u Antinom i cetnicka i cetnickog huskaca koji je huskao po Glini, nije od tih izjava ogradio ili ih osudio. Ovo iskrivljavanje istine je Pusicki kao i njenom bratu, te njihovom tutoru na Pantovcaku genetski prirodjeno.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.