Naslovnica Vijesti Hrvatska

Pulsova anketa: U drugom krugu dva člana SDP-a

Telefonsko istraživanje provedeno od 11. do 13. rujna na tisuću ispitanika pokazuje da je Bandić prestigao Nadana Vidoševića, a Dragan Primorac stigao je Andriju Hebranga.
23. rujna 2009. u 19:23 43 komentara 2 prikaza
bandic josipovic
Foto: Antonio Bronić/VLM

Ako su ankete ključne za konačnu odluku Milana Bandića i Dragana Primorca da se uključe u utrku za predsjednika države, najnovije Pulsovo istraživanje moglo bi ih ohrabriti. Iako se njih dvojica još nisu službeno kandidirala, u anketama već prestižu neke od službenih stranačkih kandidata.

Telefonsko istraživanje provedeno od 11. do 13. rujna na tisuću ispitanika pokazuje da je Bandić prestigao Nadana Vidoševića, a Dragan Primorac stigao je Andriju Hebranga. Ivo Josipović i dalje vodi, a Bandić bi kao nezavisni kandidat sa 16 posto u ovom trenutku “tukao” nezavisnog Nadana Vidoševića, koji dobiva 14 posto glasova, a time bi drugi krug bio vrlo zanimljiv jer bi se u njemu našla dva esdepeovca.

Hadezeovci Hebrang i Primorac vode mrtvu utrku za četvrto mjesto. Zanimljivo pitanje ankete bilo je i tko su najnepoželjniji kandidati za predsjednika. Premoćno vodi Andrija Hebrang s 52 posto, a za njim slijede Miroslav Tuđman i Vesna Pusić, koje ne bi željelo 25 posto ispitanika.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

 • zlatka:

  Vidoševića a ne Bandića, svaki dan vidimo na TV ili u novinama. Svakom pametnom treba proraditi alarm. Stalno se se pojavljivati u medijima znači imati moćnike iza sebe isto ko što ih je imao dok je na kriminalan način stjecao ... prikaži još!cao bogatstvo zajedno sa svojom materom. Prije ga je štitio Manolić dok nije počeno nositit pelene, i dalje iza njega stoji zločinačka organizacija iz ureda predsjednika te predsjednici u sjeni i glavni kadrovici ureda predsjednika:Franjo Gregorić, Ante Marković i Beograd. Opasan je onaj kojeg Mesić podupire, opasniji i od Mesića.

 • SStanic:

  Jadne su te stranke kad nezavisni kandidati (npr. Primorac) bez ikakve kampanje, u anketama stoje bolje od npr. HDZ-ovog kandidata (Hebrang) koji mjesecima na kampanje troši ogroman novac. Osobno smatram da bi bilo najbolje (pokazalo bi se da se Hrvatska ... prikaži još! izdignula s razine primitivizma) kad bi u drugi krug ušli Ivo Josipović i Dragan Primorac.

 • Avatar zagi zagi
  zagi zagi:

  ajde banditiču pii.. kandidiraj se