Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na mjestu poginula

Puljanka (18) pala s niškog nadvožnjaka

vanja janković
Foto: Facebook
22.07.2015.
u 21:50

Vanja J. s majkom Violetom prije mjesec dana došla je u Niš kako bi kod bake i djeda provela ljetne praznike

Puljanka Vanja J. (18) poginula je nakon što je u noći s utorka na srijedu pala s nadvožnjaka u Gornjoj Vrežini u Nišu u Srbiji.

Kako prenosi TV Zona plus, djevojka je sjela na motocikl s poznanikom (27) iz Malče koji je navodno bio pijan. Vožnja je bila kobna za Vanju J. koja je na mjestu poginula, dok je vozač s ozljedama glave prevezen u bolnicu. Vanja J. s majkom Violetom prije mjesec dana došla je u Niš kako bi kod bake i djeda provela ljetne praznike.

Njezina majka za TV Zonu plus kazala je kako je njezina kći s prijateljicom otišla pred školu gdje se okupljaju mladi te da ne zna kako ju je mladić nagovorio na vožnju.

>>Porezao se improviziranom pilom i preminuo

>>Poginuo dok je radio na krovištu vikendice

Komentara 4

Avatar Peterančan
Peterančan
23:05 22.07.2015.

Kak je to strašno važna vijest za čitatelje Večernjaka kaj je neko v svrbiji opal z motora! Mam to denite na naslovnicu.

OL
olrajt
13:43 23.07.2015.

aaaaaaaaaa,zato je Istra komunistička!!!!!!!...sučut obitelji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije