Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
239 MILIJUNA EURA

Puljak: Predložit ćemo proračun Splita od 1,8 milijardi kuna, najveći ikada

Split: Ante Barada i Luka Jadrić o prijetnjama koje su dobili
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
13.12.2022.
u 21:08

"Povećat ćemo plaće odgojiteljicama u vrtićima i asistentima u nastavi, za šest posto povećat ćemo i plaće svim zaposlenicima u Gradskoj upravi", kazao je Puljak.

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak u utorak je najavio kako će na sjednici Gradskog vijeća u srijedu biti predloženo usvajanje gradskog proračuna od 1,8 milijardi kuna za sljedeću godinu. "Na sutrašnjoj sjednici Gradskog vijeća predložit ćemo proračun od 239 milijuna eura ili 1,8 milijardi kuna što je proračun veći no ikad", rekao je Puljak novinarima.

Po njegovom tumačenju, to će biti razvojni program, ali će se njime zadržati sve dosadašnje socijalne mjere.

"Neke smo socijalne mjere dodali, primjerice povećat ćemo plaće odgojiteljicama u vrtićima i asistentima u nastavi, za šest posto povećat ćemo i plaće svim zaposlenicima u Gradskoj upravi", kazao je Puljak.

Rekao je kako je u idućoj godini planiran početak izgradnje nekoliko vrtića u Splitu te obnova nekoliko škola, kao i izgradnja i obnova gradskih cesta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije