Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotografiju sebe i supruga

Puljak bocnula Jandrokovića: 'Mi nemamo mišiće već stomak...'

Marijana Puljak
Marijana Puljak/Facebook
14.05.2021.
u 08:56

Objavom se osvrnula na fotografiju predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića u kupaćima koju je jučer objavio, a koja je izazvala niz reakcija.

Saborska zastupnica Marijana Puljak i supruga kandidata stranke Centar za splitskog gradonačelnika, Ivice Puljka objavila je obiteljsku fotografiju na svom Facebooku iz 1996. godine, gdje ona i njezin suprug poziraju u kupaćima dok je ona trudna.

Time se osvrnula na fotografiju predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića u kupaćima koju je jučer objavio, a koja je izazvala niz reakcija. "Mi nemamo mišiće već stomak, netko od djeteta, netko od pive. Kolovoz 1996. Na slici i Ema Puljak", napisala je Puljak na Facebooku.

Komentara 17

BI
Biouskoli91
09:19 14.05.2021.

K'o da gledam ljubav je na selu... isti rang, isti doseg.

BR
brandogdjejemarija
09:05 14.05.2021.

Narikača !

AN
anto9
10:05 14.05.2021.

Ajmo jos Anka Mrak Taritas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije