Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENE TRI OSOBE
Povratak na članak

Pula u šoku: Denisa (3) ubili i bacili u more

Majka Chiara Rojnić policiju je odvela do tijela. Rekla je da je mališan nestao oko 18 sati. Zadnji put ga je vidjela kroz prozor dok se igrao u parku. Susjedi kažu: To je laž.

Komentari 20

JE
jedna
20:23 24.05.2017.

zastooo to neduzno stvorenjee ?? pa sto ga nisi dala u dom ako ti je bilo tesko pazit i cuvati ga ,a koja normalna osoba ostavlja samo dite od tri godinee ?????😔😔😢

VL
OM
omar
19:35 24.05.2017.

Tko i zašto bi ubio dijete od 3g? Cijela Hrvatska čeka odgovor na to pitanje!? Strašno...

VL
AL
Alkana
20:17 24.05.2017.

Jadno dijete! Koliki ljudi bi ga rado posvojili jer je bio zaista razigran i umiljat. Međutim, stvarnost danas je vrlo nemilosrdna prema djeci i nerođenoj i rođenoj. Pa u Americi postoji pokret koji se zalaže za dozvolu tzv. postporođajnog abortusaa po kojem bi se moglo ubijati i već rođenu djecu do 3 godine, i to iz bilo kojeg razloga, npr. da vam se dijete više ne sviđa, da ga ne možete prehranjivati, da vas ometa u životnim planovima. Ovo je teško za povjerovati, ali upišite u google postporođajni abortus pa ćete se sami uvjeriti. Ide to malo po malo. Prvo "običan" abortus kao pravo svake žene, a onda i postporođajni kao valjda isto pravo svake žene. Katastrofa!

VL
DU
Deleted user
01:04 25.05.2017.

Citat iz članka:..."Chiara je uvijek uvaljivala dijete nekome da ga pazi. Uopće nije za njega marila. On bi istrčavao na cestu, a ona bi bila na telefonu. Opominjali smo je da će dijete podletjeti pod auto, govorila je da neće i da se ne moramo brinuti jer se ni ona ne brine"...Znači susjedi su je opominjali a dalje trvde da su:"...govore žene tvrdeći da su pokušale nadležnima dojaviti što se događa, no da ništa nije poduzeto"...Znači glavni je zaključak da nadležni (socijalne službe i policija), ništa po prijavama susjeda nisu poduzimali. Tko god ovo pročita nek zaključi kako država funkcionira.

VL
Avatar Damir
Damir
22:12 24.05.2017.

Dijete od 3 godine pustiti samo i nadgledati s prozora zgrade? Čudno.

VL
Avatar rubinet
rubinet
20:59 24.05.2017.

a oni ukinuli smrtnu kaznu

VL
PA
pasanac
02:41 25.05.2017.

Žalostno! Bar će njegova duša naći mir među anđelima kao što je i sam bio.

VL
Avatar varešak
varešak
06:57 25.05.2017.

Za taj zločin svaka kazna je mala.

VL
PA
pasanac
03:33 25.05.2017.

Tko je zakazao? Policija, socijalna skrb,...? Svi smo zakazali i kao nacija i kao država i kao društvo. Desetljećima okrećemo glavu na činjenicu da zakoni važe samo za neke, a drugi su nedodirljivi. Umjesto da Todoriću kažemo:"Lopove!" ili Brkiću "Plagijatore!" i ustrajemo na njegovoj smjeni, mi pognute glave odlazimo u tuđinu. I usput smanjujemo kritičnu masu za bilo kakve promjene. Izbori više nisu prilika za promjene nego samo davanje legimiteta korumpiranim političarima koji rade samo za svoju dobit, a ne za dobrobit cijeloga društva . I dokle god je tako dešavati će se ovakve tragedije.

VL
DU
Deleted user
10:02 25.05.2017.

Ja nemogu nikako shvatiti da netko može ubiti malo dijete. Kakav to monstrum moraš biti? Ima li što strašnije? Neka gore u paklu dovijeka....

VL
DU
Deleted user
11:10 25.05.2017.

Ova nesretnica nije ni svjesna kakav uzas joj donosi buducnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.