Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže nasilnike
Povratak na članak

Pula: Dvojicu učenika cipelarili i staklom rezali po nogama

Nasilnici su mladiće na kraju pustili uz prijetnje da će ih idući put ubiti ako se pojave bez novca.

Komentari 10

HL
hlad
09:59 15.03.2012.

Valjda će ovi nasilnici odgovarati za ovo. NEMA GOREG ZLOČINA OD NASILJA (premlaćivanja, nasilnog ubojstva, otimačine, ucjene...)!!!!

VL
HL
hlad
10:03 15.03.2012.

A svaki ravnatelj u Hrvatskoj koji kaže \"nemamo problema sa nasiljem\", na vidi što se događa u vlastitoj školi. Nažalost, kod nas ima previše primitivaca, a samim time i primitivne, maloumne djece, koja, fizički ili verbalno, maltretiraju svoje kolege bez ikakvih sankcija!!!!

VL
XN
xnet0822
10:51 15.03.2012.

Drugi put kad se netko suoči sa tim huliganima, obavezno ponesite suzavac, elektrošoker ili nazovite 192 ...

VL
PA
palasmarsa
11:25 15.03.2012.

To je samo slika i prilika njihovih roditelja i nitko me ne može uvjeriti u suprotno! Tako dugo dok roditelji puštaju da se djeca odgajaju sama/da ih odgaja ulica/nastavnici, tako dogu će se ovakve stvari događati! Na žalost, čovjek je najsavršenije biće kojeg može napraviti svaka budala!

VL
TE
tepčin
12:33 15.03.2012.

Nekada je strašna jugomilicija imala rješenje, koje ne bi danas prošlo! Gužve, tučnjave, moglo je biti, a oni koji su stvarali nered, pendrek po leđima i slično ili dodatno još u \" gumenjaku\"! Ali onda nije bilo \"divnih\" filmova saa ubijanjem silovanjima i sličnim...

VL
IV
ivicas
14:07 15.03.2012.

treba te maloljetne nasilnike evindetirati voditi karton o njihovom daljnem sigurnom ponasanju i trebalo bi kad sa ako odluce na brak ,obavezno upozorit buduce supruge s kim se upustaju u brak . a ne da poslje drustvo mora ispastati i i placati slomljena rebra i sklonista

VL
DU
Deleted user
14:32 15.03.2012.

Jucer sam bio u skoli po svoje dijete. Dok sam cekao, s kata iz razreda su klinci poceli pljuvati dolje po ostaloj djeci i meni skrivajuci se iza zavjesa. Da sam otisao gore i namlatio kretena(e), zvali bi muriju, proglasili me divljakom, i bla. A trebalo bi namlatiti i njih i njihove kretenske roditelje pa bi drugi put razmislili.

VL
Avatar Tiran
Tiran
18:18 15.03.2012.

Da se nedajbože ovo dogodilo u mjestu gdje je HDZ ili Kerum na vlasti dam se kladiti da bi novinari već objavili : unuk hdz-ovog vjećnika ili splitskog gradonačelnika istukao tog i tog

VL
CH
chemica
19:19 15.03.2012.

Kakav bi to roditelj nakon ovakve prijetnje pustio svoje dijete samo u školu? Moj bi prvo naučio gađati na streljani. Ima manje od 14 godina pa vozi miškooooo....U nogu, u ruku, u meso, među oči... Sasvim \"po zakonu\". Bolje je da ga divljaci idući put ubiju? Prijetnja smrću...Koji bi roditelj nakon toga mogao mirno spavati znajući da su divljaci na slobodi? Pancirka poklon za rođendan, a za Novu godinu...šljem. Do tuda nas je dotjerala \"demokracija\". Moramo biti veće zvijeri od \"njih\", ako želimo preživjeti.

VL
LV
lord vader
13:20 16.03.2012.

15.03.2012. u 14:32h Brkoni je napisao/la: Jucer sam bio u skoli po svoje dijete. Dok sam cekao, s kata iz razreda su klinci poceli pljuvati dolje po ostaloj djeci i meni skrivajuci se iza zavjesa. Da sam otisao gore i namlatio kretena(e), zvali bi muriju, proglasili me divljakom, i bla. A trebalo bi namlatiti i njih i njihove kretenske roditelje pa bi drugi put razmislili. --------------------- a gle, siguno si nekima od njih vidio lice?? kad ga sretnes negdje pozoves ga na stranu i onda mu lupis samar da sjedne na pod. onda mu kazes da je to zbog pljuvanja. nekako mislim da nece tako skoro to ponoviti. samo pazi da nema svjedoka kad mu lupis samar. tako to radi i nasa policija pa zasto ne bi i mi?? a da mi sina izrezu bocom to je druga prica....zavrsili bi sa obje slomljene noge i siguran sam da ne bi hodali godinu dana....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.