Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvjetnik gredelj
Povratak na članak

"Puklo je kada mi je Kosor zatajila svoje saslušanje u USKOK-u"

Shvatio sam to kao krajnji izraz nepovjerenja i odlučio otkazati punomoć, tvrdi odvjetnik Vladimir Gredelj

Komentari 12

Avatar cro1com
cro1com
10:54 16.06.2012.

Ma koga je briga za ovim?

VL
ZG
zorbas.grk
11:27 16.06.2012.

sad je ostala bez funkcija u saboru...malo još pa će se skidati i zastupnički imunitet, pa slijedi ispitivanje a možda i remetinec...ke sera sera...od tuda ženske suze i suzice, ne želim joj , no mislim da će takav biti the end

VL
IM
immortella
13:34 16.06.2012.

hoćete li sada praviti intervjue i s vjevericama kojima je jadranka kosor prešla preko puta? koji smisao je sada pljuvati i čerečiti ženu, koja je otišla s vlasti? šta ne čerečite milanovića, koji vas vodi u propast! eto, neka vam sve propadne kad ste tako jalni i zlobni! pa nije vam milanović ni mama ni tata, ni baba ni dida, ni brat od tetke, a ni duhovni vođa. on vam je premijer, a kod takvog premijera neće vas spasiti ni sto jadranki kosor, ni nikakav gredelj, koji da je što vrijedio, ne bi se bavio hdz-om, već bi gledao svoja posla.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
14:51 16.06.2012.

"obična zastupnica" j. kosor je sigurno osoba koja je bila izvrgnuta neviđenom linču , progonu i lažima koje su plasirane da bi se istu diskreditiralo . znači to je kršenje njenih ljudskih prava i nema nikakve veze sa njenom uspješnom ili neuspješnom političkom karijerom . sada ima priliku osjetiti kako se osjeća osoba koja se nepravedno optuži kao što je bila optužena gospođa jadranka cigelj . mislim da bi se jadranka kosor trebala javno ispričati gospođi jadranki cigelj koju je nepravedno bacila na ulicu ni krivu ni dužnu . to bi bio minimum pristpojnosti i nije slabost priznati svoju grešku .

VL
EC
el commadante
15:00 16.06.2012.

Auu, i Jaca je cinkarila dojučerašnje pajdaše u USKOKu. Mislim da će je HDZovci spaliti na Markovu trgu a ostatke baciti u kanalizaciju.

VL
ŽA
žalosnababanarikača
17:33 16.06.2012.

E moj Vladimire,kako si ti proziran. Sad bi se ti otarasio Jace kao gvnjive fleke,pa sad iznosiš najnoviju verziju "prave istine". Sad ti je Jaca opasna za daljnja dodvoravanja ili ti, tvom "poslovanju".

VL
Avatar wratnik
wratnik
19:59 16.06.2012.

16.06.2012. u 13:34h immortella je napisao/la: hoćete li sada praviti intervjue i s vjevericama kojima je jadranka kosor prešla preko puta? koji smisao je sada pljuvati i čerečiti ženu, koja je otišla s vlasti? šta ne čerečite milanovića, koji vas vodi u propast! eto, neka vam sve propadne kad ste tako jalni i zlobni! pa nije vam milanović ni mama ni tata, ni baba ni dida, ni brat od tetke, a ni duhovni vođa. on vam je premijer, a kod takvog premijera neće vas spasiti ni sto jadranki kosor, ni nikakav gredelj, koji da je što vrijedio, ne bi se bavio hdz-om, već bi gledao svoja posla. ,,,,,,,,,,,,,,,,, immortella, eto sada vidis kao ovi razni piskarosi mogu naljutiti mirnog conjeka.

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
22:05 16.06.2012.

Gospodin Gredelj nije rekao tko mu je potpisao punomoć za zastupanje stranke. Ili, možda, ni punomoć nije postojala?

VL
MA
malamlak
22:09 16.06.2012.

šta na ovo ima jaca reči svojim strančkim kolegama, zar je ne bi trebalo nakon ovog saznanja isključiti iz stranke zajedno sa Šeksom jer bez konzultacije s njim i Mesićem nije igrala dvostruku igru i sve upregnula na urušavanje HDZ-a, a ima toga još samo što HDZ-ovci još ne kopčaju!

VL
MA
malamlak
22:11 16.06.2012.

Budući je izjavila da su otkazali Gredelju Ugovor a ne punomoć, smtram da takav gaf može napraviti samo netko tko nema veze s pravom, a ona sigurno nema budući ima faktultetsku diplomu iz Bosne a od 1991. su se bosanske dipolme dilale za 2000 DEM.

VL
OB
-obrisani-
15:54 18.06.2012.

gredelj? kaj on nije već dobio ispis iz odvjetničke komore za ono muljanje sredinom 90 -tih.

VL
OB
-obrisani-
15:55 18.06.2012.

"VLADIMIR GREDELJ je jedna od većih štetočina u hrvatskom pravosuđu. Jedan je od onih 'revolucionara' koji su devedesetih najviše utjecali na slom pravosuđa, a danas se maskirao u velikog demokrata", rekao je predsjednik Ivo Josipović u razgovoru za Večernji list u kojem je dao vlastito pojašnjenje slučaja Predraga Matvejevića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.