Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo lice za neovisnost
Povratak na članak

Puigdemont je prošlost, dolazi povjesničar Vila

Santi Vila jedini je katalonski ministar koji je odstupio nakon Puigdemontovih poteza, a sada ima podršku velikog broja članova stranke

Komentari 10

DU
Deleted user
11:21 10.11.2017.

Neće oni to moći izboriti mirnim putem. Madrid je jugoslavenski Beograd.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:30 10.11.2017.

sad će se katalonci morati boriti da vrate ono što su imali. štrajk im neće pomoći, već se samo sebe uvaliti u još veće probleme. štrajk znači manje prihoda za sve, odlazak investitora je već zabilježen, sjedišta kompanija se sele, novih investicija neće biti sve dok se ovo ne razriješi. ovi 'lideri' su ih unazadili zbog svojih osobnih političkih ambicija. kad ti se trese stolac, napravi krizu i u njoj budi glavni, njihov je modus operandi. ucjenjivali centralnu vladu su predugo, i sad stižu računi. wv razmatra zatvoriti pogon seata u kataloniji. da čujemo katalonce što na to imaju reći. podići će cijene turistima, nijemcima? ne vjerujem da će madrid ići do kraja sa uzimanjem ovlasti katalonije. ali katalonci, ti istočni španjolci, moraju početi misliti.

VL
VI
vidum
08:36 10.11.2017.

Nema do Panča. To Meksikanci najbolje znaju.

VL
IB
ibiza
14:22 10.11.2017.

daj boze da napravi pametne poteze a ne nesporazum ,i poteze koji budu sitaciju rijesili....

VL
Avatar mama mia
mama mia
09:37 10.11.2017.

Nešto me sad ovo podsjeća na Tuđmana i protivnike njegove sirove i nadasve glupe politike nešto poput glavom kroz zid tuđom glavom naravno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.