Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident
Povratak na članak

Pucnjevi blizu američkog veleposlanstva, osoblje se sakrilo u zgradu

Incident se dogodio u Port-au-Princeu na Haitiju.

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
10:48 30.04.2019.

a jel to ta zemlja koja od amerike traži dozvolu da prizna rezultate izbora...? godinu dana ameri otezali sa time, pa haiti nije imao predsjednika... fora je ovaj svijet, za svoje mišljenje tražiš dozvolu od amera... demokracija na nivou, pravo glasa vrhunac ljudske civilizacije. ima jedan otok, pola je haiti, pola dominikanska republika. haiti skoro i da nema šuma, sve porušili. a susjed ima... haiti je gotovo najsiromašnija zemlja svijeta, pod totalnom dominacijom amerikanaca, koji kontroliraju sve. a zanimljivo, bivša francuska kolonija, nekad najbogatija... znači, mogu raditi, samo ih treba natjerati... nekako su jako slični nama... :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.