Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MINNEAPOLISU

Pucnjava uoči obljetnice smrti Georgea Floyda: Dvoje mrtvih, osmero ranjenih

YouTube screenshoot
22.05.2021.
u 15:11

Još sedmero ranjenih pružena je liječnička pomoć u lokalnim bolnicama i nemaju ozljede opasne po život

Ubijena su dvojica muškaraca, a osmero ih je ranjeno u pucnjavi u centru Minneapolisa, objavila je policija u subotu. 

"Od 10 žrtava svi su odrasli, petero muškaraca i pet žena. Dvoje preminulih su muškarci, a jedan muškarac je u kritičnom stanju", tvitala je policija Minneapolisa. 

"Vraćen je red na mjesto događaja i obližnja područja", navela je policija i dodala da prijetnje za javnu sigurnost nema. 

Još sedmero ranjenih pružena je liječnička pomoć u lokalnim bolnicama i nemaju ozljede opasne po život, objavila je policija.

Pojedinosti se istražuju. 

Minneapolis se priprema za godišnjicu ubojstva Georgea Floyda idući tjedan. Njegova brutalna smrt izazvala je masovne prosvjede protiv rasizma i SAD-u i svijetu. Policajac Derek Chauvin proglašen je krivim za ubojstvo i očekuje ga izricanje kazne 25. lipnja. 

 

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
15:52 22.05.2021.

To su oni koji traze ukidanje policije?! Tako da profesionalni kriminalci mogu "u miru" obiljezavati godisnjice smrti svojih heroja! Bidenovi glasaci!

DU
Deleted user
16:25 22.05.2021.

Nemojte se ljutiti na moju debilnost,ali ja iz priloženog nisam shvatio nikaj. Tko je pucao i na koga i zašto i da li je to rasni ili krim slucaj itd.

ST
Startrack
17:28 22.05.2021.

Dvojica crnaca izasli iz nocnog kluba koji se zatvara u 2 ujutru. To je u djelu downtovna Mpls gdje su kafici. Toje danas mrtvo podrucje samo se crnci spustaju vikendom uvece iz obliznjeg N Mpls. Tu su nekad, prije dvadestdest godina, nordijke izlazile svaki vikend. Sad samo mozes vidit crnkinje. Ta dva crnca suse posvadjala oko necega i poceli pucat jedan nadrugog al postoje bilo puno ljudi oko njih, fajront, upucali su i druge ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije