Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traga se za napadačem

Pucnjava u Washingtonu: Jedan mrtav, petero ranjeno

Pucnjava u Washingtonu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
20.09.2019.
u 08:07

Policija je izvijestila da zasad ne zna koji je motiv napada

Jedna osoba je ubijena, a petero ranjeno u pucnjavi na ulicama Washingtona nedaleko Bijele kuće. Policija traga za napdačem, javlja Reuters.

Policija traga za napadačem. Policija je izvijestila da zasad ne zna koji je motiv napada. " Ispitujemo svjedoke i pregledavamo snimke s nadzornih kamera", rekao je policijski zapovjednik Stuart Emerman.

Od pet ranjenih dvije osobe su kritično, dok su ostali lakše ozlijeđeni, a sve su žrtve odrasle osobe, kazala je policija.

Pucnjava se dogodila u četvrti Columbia Heights, udaljenoj oko tri kilometra od Bijele kuće u dvorištu stambene zgrade, objavila je policija.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
08:19 20.09.2019.

nikakve razlike između washingtona, brazilskih favela, afričkih slamova, sve isto, nered, nemiri, ubojstva, krađe, nasilje... nikad mira u zemljama trećeg svijeta.

SV
sveznam1
08:47 20.09.2019.

ono sto me strasno nervira su te glupe kamere..snimaju sve i svakoga i koga trebaju i koga ne trebaju ..u kojem tocci zakona piše da neduzne imaju pravi kontrolirati

WY
wyveinnie
09:00 20.09.2019.

Citam agendu Kolinde za sto ce se zalagati sada na sjednici Skupstine UN-a u New Yorku. Podrzati ce reformu UN-a i zalagati se za jacanje multilateralizma u svijetu. Zamislite dargi gradjani koliko je ona neobrazovana politicarka. Zemlja joj se nalazii u NATO paktu, a ona navija za Rusiju, Kinu i EU-ropsku uniju, da oni izidju na globalnu scenu i otmu primat Americi najmocnije vojne, ekonomske i financijakse sile u svijetu? Nakon ovoga mozete ocekivati totalni raskid sa Amerikom, skroz ce vam okrenuti ledja Ameri, a za odmazdu ce vam raditi sve u korist Srbije, a vas ignorirati kao da ne postojite u tom dijelu regiona, vidjeti cete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije