Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očevid u tijeku

Pucnjava u Vinkovcima: Ubijen muškarac, policija pronašla i tijelo počinitelja

U Vinkovcima ubijen muškarac, policija pronašla i tijelo počinitelja
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
29.03.2023.
u 08:45

Slijedi očevid i utvrđivanje svih okolnosti tog događaja.

Kako je kasno sinoć izvijestila PU vukovarsko-srijemska jučer u 22,39 sati zaprimila je dojavu da je u Vinkovcima vatrenim oružjem usmrćen jedan muškarac, a policijski službenici su na mjestu događaja zatekli mrtvo tijelo muškarca te utvrdili da se počinitelj udaljio s mjesta događaja.

Poduzetim žurnim policijskim radnjama ubrzo su pronašli i beživotno tijelo muškarca za kojeg sumnjiče da je odbjegli počinitelj tog događaja. Slijedi očevid i utvrđivanje svih okolnosti tog događaja.

VIDEO Ubojstvo u Vinkovcima: Policija pronašla tijela žrtve i počinitelja

Čitatelji portala Novosti dojavili su o pucnjavi u Žanićevoj ulici uz Bosut, a potom i kod novog mosta u Radićevom bloku. 

Stanari okolnih zgrada kažu da je sin ubio oca pa presudio sam sebi, no policija to nije htjela potvrditi. 

- Izašao sam prošetati psa, policajac me upozorio da se odmah vratim u kuću - ispričao je čitatelj 24sata, dodajući kako je ulica bila blokirana, a na mjestu događaja bilo je više policijskih vozila.

VIDEO Dramatična snimka pucnjave u Nashvilleu

 

Ključne riječi

Komentara 1

TR
Tripoli
07:13 29.03.2023.

Muž usmrtio supruga...ili ti ljubavni trougao....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije