Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevezen u bolnicu
Povratak na članak

Slavonski Brod: Muškarac ozlijeđen u pucnjavi

Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđeni muškarac izvan je životne opasnosti, a navodno je riječ o jednom slavonskobrodskom ugostitelju.

Komentari 9

NA
narcis660
21:39 07.01.2019.

Pa.bože zar opet....u kakvoj mi to državi živimo .Sve više podsjeća na Texas ...pa strašno.

VL
PR
pritiskovic
07:21 08.01.2019.

Propucan lokalni diler i probisvijet s policijskim dosjeom.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:38 07.01.2019.

Šta seljačići opet vode borbu oko kafića, životna domena je imat kafić, bravo, a to šta vam stranački krpalji okolo naokolo uzimaju miliončiće to problem nije, dajte malo napregnite mozak, ovo je stvarno postalo pre žalosno.

VL
DU
Deleted user
23:17 07.01.2019.

Samo da ne stignu podići optužnice pa da opet iziđe van jedan Daruvarac.

VL
Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
20:42 07.01.2019.

Nije u Brodu prvi puta. Uzrok je uglavnom ona ženska stvar pa se prvo kurčili a onda je eskaliralo. Hrvatska je balkan i što sada. Ima toga i na zapadu koliko hoćeš. Pič.a je je.ena stvar.

VL
DU
Deleted user
06:58 08.01.2019.

Ako nekog zanima kako se ozljedio i kolko je ozbiljna ozljeda evo par informacija pravog hrvatskog novinara istražitelja/izvjestitelja: - Dok je trajala pucnjava, ozljeđeni muškarac je bio na WC-u; kakao je. U momentu kad si je htio obrisati guzicu shvatio je da je nestalo papira, pa je pokušao onako sa gaćama i hlačama na gležnjevima pronaći jednu rolu. U toj potrazi, hlače koje su ga sputavale su mu izmaknule tlo pod nogama, on je pao i zakačio laktom o kvaku. Onaj poseban osjećaj kao da ti struja prolazi kroz tijelo ga je paralizirao i tako je ozljeđen primljen u ambulantu.

VL
DU
Deleted user
20:42 07.01.2019.

""kolima hitne"????? Ja u Slavonskom Brodu (još nikada) nisam vidio "kola hitne" - uvijek se je radilo o motornom vozilu Hitne medicinske pomoći. Kola (vuku konji) vidio sam zadnji puta na Svetog Nikolu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.