Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijeđeni policajac se oporavlja

Pucnjava u školi u SAD-u: Mladić koji je poginuo bio je učenik, ali je ujedno i bio napadač

Policija SAD
Reuters/PIXSELL
13.04.2021.
u 07:12

Kada su policajci stigli na mjesto događaja, osumnjičenik je zapucao na njih te je jednoga i ranio. Osumnjičenik je proglašen mrtvim na mjestu događaja, a kasnije je identificiran kao učenik škole Austin-East, kazao je direktor lokalnog istražnog ureda David Rausch

Policija u Knoxvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee objavila je kako je mladić koji je poginuo u pucnjavi u tamošnjoj srednjoj školi bio učenik te škole, ali je ujedno i bio napadač koji je prvi zapucao na snage reda.

"Kada su policajci stigli na mjesto događaja, osumnjičenik je zapucao na njih te je jednoga i ranio. Osumnjičenik je proglašen mrtvim na mjestu događaja, a kasnije je identificiran kao učenik škole Austin-East", kazao je direktor lokalnog istražnog ureda David Rausch.

Ranije je objavljeno kako je u pucnjavi u srednjoj školi u Knoxvilleu poginula jedna muška osoba, a jedna je pivedena zbog daljnje istrage. Ozlijeđeni policajac nije u životnoj opasnosti.

"Policajac je pri svijesti i dobroga raspoloženja... S njim će biti sve u redu. Zahvalio sam mu što je izložio svoj život kako bi zaštitio učenike i djelatnike škole. Odgovorio je kako je bolje da je on ozlijeđen nego bilo tko drugi", kazala je gradonačelnica Knoxvillea Indya Kincannon.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije