Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prebačeni u bolnicu

Pucnjava u obiteljskoj kući u Dubrovniku: Sin pucao na roditelje koji su teško ozlijeđeni

Pucnjava u Dubrovniku
Dulist
04.06.2020.
u 07:28

Policija je okupirala veliki dio Gruža u potrazi za počiniteljem

Nešto prije ponoći policija je dobila dojavu o pucnjavi u Postarnjskoj ulici u Dubrovniku  Muškarac (37) je pucao iz vatrenog oružja u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju. Zadobili su teške tjelesne ozljede. 

– Sinoć, 3. lipnja, u 23.05 sati u obiteljskoj kući u Postarnjskoj ulici u Dubrovniku 37-godišnjak je iz vatrenog oružja pucao u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju koji su zadobili teške tjelesne ozljede te se trenutačno nalaze na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Ubrzo nakon pucnjave, muškarac je uhićen i trenutačno se nalazi u prostorijama policije na kriminalističkoj obradi – navodi se u priopćenju policije. 

Video: Dubrovnik: Sin u obiteljskoj kući pucao na roditelje, očevid je u tijeku

Neslužbeno doznajemo da je riječ o sinu koji je pucao u svoje roditelje.

Dulist je objavio snimku blokade nakon pucnjave.

Kako su nam rekli iz PU dubrovačko-neretvanske, muškarac se nakon napada udaljio s mjesta zločina i pronađen je nekoliko sati kasnije i uhićen.  Policajci su okupirali veliki dio Gruža u potrazi za počiniteljem te su provjeravali i unutar kafića prilikom potrage.

U Facebook grupi Radarska kontrola Dubrovnik i okolica članovi pišu kako su policajci na Dupcu te provjeravaju svako vozilo, kao i na Nuncijati i Komolcu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Vjerodostojna
Vjerodostojna
11:44 04.06.2020.

Narkoman. Sve ih treba na prisilno liječenje bez ikakvih ljudskih prava jer oni nisu ljudi nego hodajući zombiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije