Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU TROJE MALE DJECE

Tragedija mladog bračnog para: Nakon pucnjave pronašli ih mrtve

Cetingrad: Nakon pucnjave pronašli mrtav bračni par
Foto: Snježana Bičak
1/10
16.06.2020.
u 09:06

Što je uzrok tragedije, mještani ne mogu dokučiti s obzirom na to da je riječ o dragim ljudima, skladnoj obitelji koja je bila dobro situirana.

Kako javlja PU karlovačka, u obiteljskoj kući u Cetingradu došlo je rano jutros do pucnjave tijekom koje je dvoje ljudi ubijeno. 

Riječ je o obiteljskoj tragediji mladog bračnog para M. M. (1985.) i D. M. (1983.) koji imaju troje male djece. Što je uzrok tragedije, mještani ne mogu dokučiti, s obzirom na to da je riječ o dragim ljudima, skladnoj obitelji koja je bila dobro situirana. 

Ubojstvo se dogodilo u obiteljskoj kući roditelja pokojne žene, kamo je prije nekoliko mjeseci doselila zbog razmirica sa suprugom. Ubojstvo se dogodilo oko 8 sati ujutro.

Slijedi očevid i kriminalistička istraga.

Ključne riječi

Komentara 15

NE
nešperlin
10:14 16.06.2020.

Svi smo mi dragi ljudi,dok nam ne pukne film. Granice izdržljivosti si sve kraće

AN
AnkaAnka
11:46 16.06.2020.

U jednom odlomku skladna obitelj a u drugom odlomku "Ubojstvo se dogodilo u obiteljskoj kući roditelja pokojne žene, gdje je prije par mjeseci doselila zbog razmirica sa suprugom". U skladnoj obitelji svi žive zajedno.

KI
kiseli
10:05 16.06.2020.

Uzrok tragedije je pucnjava, što je uzrok pucnjave istražitelji ne mogu dokučiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije