Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadač pobjegao

Pucnjava u New Yorku: Trojica mladića ranjena na trgu Times Square

Former U.S. President Donald Trump to give a deposition in New York
Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
18.07.2023.
u 16:34

Policija je rekla da videosnimka do koje su došli prikazuje napadača kako se prije pucnjave svađa sa žrtvama, koji su bili dio veće skupine

Trojica mladića ranjena su u pucnjavi na trgu Times Square u New Yorku, a turisti su se razbježali u potrazi za zaklonom, objavila je policija u utorak. Do pucnjave je došlo u 42. ulici blizu Sedme avenije oko 22,50 po lokalnom vremenu u ponedjeljak, rekli su iz policije.

Mladići u dobi od 15 i 18 godina su obojica ranjeni u nogu, a bolničari su ih u stabilnom stanju prevezli u bolnicu Bellevue. Treći mladić, sedamnaestogodišnjak, privatno je prebačen u bolnicu Harlem i također je stabilno.

VEZANI ČLANCI:

Napadač, koji je nosio smeđu naprtnjaču, pobjegao je. Tinejdžeri su navodno bili zajedno s većom skupinom kada su se posvađali s osumnjičenim koji je potom izvadio pištolj i zapucao na njih.

VIDEO Biser s hrvatskih prometnica: Pogledajte kako je ovaj vozač odlučio zaobići gužvu

Ključne riječi

Komentara 3

XA
xaron
23:38 18.07.2023.

Potukli se na ulici i to je vijest. U Bijeloj Kuči pronadjen kokain i to NIJE vijest ?

ST
Startrack
16:07 18.07.2023.

Kad rece Vecernji niste nijedno slovo napisali daje 40godisnji crnac ubio 4 starca bjelca bez ikakovog drugog razloga nego stosu Bijelci. Desilo se blizu Atlante u subotu ujutro. Zamisli sad daje bjelac iz rasistickih razloga ubio 4 starca crnca. Biliili to bilo u Vecernjem i svim mogucim svjetskim novinama.

OT
otrovnijezik
16:27 18.07.2023.

To se zove čvrsta demokratska rasprava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije