Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob

Pucnjava u kafiću pokraj Rijeke, jedna osoba smrtno stradala

pucnjava (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/5
05.11.2010.
u 18:14

U cafe baru "Omega" u Jušićima poginula je jedna osoba, druga je zadobila po život opasne ozlijede, dok je treća lakše ozlijeđena.

U oružanom incidentu koji se jučer oko 16,30 sati dogodio u cafe baru "Omega" u Jušićima pokraj Rijeke poginula je jedna osoba, druga je zadobila po život opasne ozlijede, dok je treća lakše ozlijeđena. Prema zasad neslužbenim informacijama u verbalnom, a potom i fizičkom obračunu smrtno je stradao Alen Keserović (31), dok je teško ozlijeđen njegov mlađi brat Suad (26), inače obojica otprije poznata policiji.

Navodno je u braću Keserović pucao Dražen V. iz Matulja, poznat pod nadimkom Tova, kojega su Keserovići pretukli ispred kafe bara "Omega", nakon čega su ušli u ugostiteljski objekt i naručili piće. Nedugo zatim Tova je za njima došao u Omegu i nastavio svađu, a povod su, kako neslužbeno saznajemo, nepodmireni novčani dugovi.

Još je uvjek nepoznato je li pištolj iz kojeg je Tova pucao pripadao njemu ili braći Keserović. Prema tvrdnjama očevidaca do sukoba je došlo iznenada, neočekivano, shvatili su što se događa tek kada su čuli pucanj, no policija tvrdi da je iz pištolja ispaljeno više hitaca. I vlasnik Omege zatečen je krvavim obračunom, o kojem ga je obavijestilo osoblje.

- Otišao sam iz kafića pet minuta ranije, telefonski su mi javili što se dogodilo. Još ne mogu vjerovati. Ovo je miran lokal, inače nam takvi ne dolaze. Nikad prije nisu ovdje viđeni - kazao nam je vlasnik Omege koji se nije želio predstaviti komentirajući kako je ovaj obračun za njegov objekt dovoljno loša reklama.

Obitelj Keserović često je punila rubrike crne kronike. Huso Keserović (52), bivši ugostitelj, sklon kockanju, otac braće stradale u Omegi, 2008. godine ubio je Mirka Bibića, nakon žestoke svađe oko parkirališta. Na prigovore Bibića, H. Keserović je izvukao nož i uboo ga u vrat. Nekoliko dana nakon ranjavanja Bibić je preminuo. Upravo je ovih dana H. Keseroviću zbog ovog slučaja počelo suđenje. I sin Alen Keserović dobro je poznat javnosti. On je 1999. godine imao sudar s bivšim načelnikom PU primorsko-goranske Mirkom Ružićem. O Keserovićima se naveliko pisalo i kada je u dvorište njihove obiteljske kuće na Srdočima bačena bomba.

Ključne riječi

Komentara 4

AN
Andreeejjj
21:19 06.02.2014.

Murijaška obitelj Keserović..pfuuuuuuuj :)

VI
vidimškoj
21:27 05.11.2010.

pa mogli ste bar iz Slobodne prepisat imena učesnika.

OB
-obrisani-
00:01 06.11.2010.

Kamatarska posla. Kad nemamo zakone i prave kaznene, to će nam se i dalje dogadjati. Vlada je kriminalna pa što ih briga za bezakonjre i anarhiju. Uostalom to im paše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije