Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EPILOG zadarske PUCNJAVE

Pritvoren pucač, a i njegov prijatelj koji mu je posudio auto

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
31.01.2018.
u 13:55

Nakon što je policija kazneno prijavila 40-godišnjaka zbog općeopasne radnje, nedozvoljenog držanja oružja i drske krađe, sudac istrage Županijskog suda u Zadru odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor

Pomalo suluda priča od prije neki dan, kada se 40-godišnjak vozio Zadrom pri tome pucajući iz automatske puške(!?), dobila je, barem za sada, svoj epilog.  

Nakon što je policija kazneno prijavila 40-godišnjaka zbog općeopasne radnje, nedozvoljenog držanja oružja i drske krađe, sudac istrage Županijskog suda u Zadru odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor

Istražni zatvor određen mu je zbog mogućeg utjecaja na svjedoke te opasnosti od ponavljanja djela. Iz istog razloga istražni zatvor određen je i njegovom 33-godišnjem prijatelju koji se sumnjiči da mu je pomagao u općeopasnoj radnji jer mu je dao automobil na korištenje.

Cijela priča počela je 28. siječnja u 15 sati kada je 40-godišnjak iz jednog zadarskog kafića, u koji zalazi, konobarima ukrao 400 kuna iz novčanika. Koji sat kasnije, oko 18.30 pred istim je kafićem pucao iz automatske puške. Zatim je od 33-godišnjaka tražio da mu posudi vozilo kojom se prvo odvezao do Varaždinske ulice gdje je opet pred jednim kafićem pucao.

Isto je napravio i kad se dovezao u Ulicu sv. Vinka Paulskog, a pucao je i pred svojom obiteljskom kućom. Samo pukom srećem nitko nije ozlijeđen.

Ključne riječi

Komentara 2

IV
ivoovi
14:48 31.01.2018.

Ovakve stvari se događaju samo zato što nemamo nikakav kazneni zakon, akteri unaprijed znaju da neće biti dostojno kažnjeni. S ovakvim tipovima po hitnom postupku u dugogodišnji zatvor pa će onda slijedeći dobro razmisliti da li će nešto slično napraviti.

WW
wwwcro
19:42 31.01.2018.

Koji razred niže osnovne škole osoba treba završiti da može postati novinar Večernjeg lista??? Pucač??? hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije