Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAFET ŠARIĆ ŠARGO

Kamatara sa Savice dočekali ispred zgrade i ranili u nogu

pucnjava
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
14.10.2014.
u 23:23

Pogođen je u koljeno, ali sve pet, sad je u bolnici i u redu je – kaže Šargov sin

Safet Šarić zvani Šargo, navodno kamatar i čovjek dobro poznat policajcima, ranjen je dok je danas oko 18.40 sati šetao ispred zgrade u Ulici Zinke Kunc na Savici. Napadač je prišao Šargi kod parkirališta, na samom rubu livade i ispalio tri hica. Jedan ga je pogodio u nogu. U idućim sekundama sve se brzo odigravalo. Šargo je ranjen došao do svog BMW-a, a navodno je uz njega bila još jedna ženska osoba koja je sjela na vozačevo mjesto. Auto je uz škripu guma odjurio sa Savice prema Klinici za traumatologiju. Policija je ispred Klinike za traumatologiju pretraživala automobil Safeta Šarića koji je bio pun krvi. Odmah poslije napada ispred zgrade se našao i jedan od Safetovih sinova koji se razbjesnio kada je vidio što se dogodilo. U potpunom bijesu razbio je staklo na ulaznim vratima zgrade u kojoj žive te je pritom oštetio i portafon.

– Pogođen je u koljeno, ali sve pet, sad je u bolnici i u redu je. I samo da kažem da tko god hoće nauditi mom ocu, imat će problema i sa mnom, a sada me pustite na miru jer nisam dobre volje – ljutitim glasom u slušalicu je izgovorio sin ranjenog Safeta Šarića koji se i sam u veljači prošle godine sukobio sa zaštitarom ispred ulaza u klub In Bar na Jarunu. U tom sukobu zaštitaru je odgrizao prst, koji mu liječnici nisu uspjeli zašiti.

Safet Šarić prije se spominjao kao jedan od „jačih“ kamatara u Zagrebu. Svojevremeno ga je jedan tjednik uvrstio na listu 50 najvećih hrvatskih kamatara, a na toj je listi zauzeo 28. poziciju. Na suđenju takozvanoj zločinačkoj organizaciji svjedok Anđelko Turudić kazao je kako je od Šarge posudio 10.000 tadašnjih njemačkih maraka. Morao mu je plaćati dnevne kamate, a kada jednom nije imao novca, Šargo ga je provozao u prtljažniku automobila... Safet Šarić navodno je tijekom godina izmijenio zavidan vozni park, a '90-ih je bio vlasnik jednog od prvih jaguar coupea XK8.

Zanimljivo je kako gotovo nitko od susjeda nije čuo pucnjeve, pa su neki pretpostavili kako se radilo o pištolju s prigušivačem.

>> Dovezao se do kafića pa pucao u zrak

>> Pucao na nećakinju jer je htio da prekine vezu

Komentara 32

BI
bilikamen
00:03 15.10.2014.

u glavu ciljaj slijedeći put. Možda s hicem uputiš poruku i drugim kamatarima Lijepe naše.

Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
05:43 15.10.2014.

Vidi, vidi mladjeg Muje sad ce se on ponasati kao serif, protiv sviju koji ga budu napadali. Mladi Mujo za takvu prijetnju trebo bi biti u zatvoru, naj manje godinu dana I novcanu kaznu od 100,000 Kuna.

US
U sridu
23:55 14.10.2014.

amater.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije