Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabranjena ljubav

Pucao na nećakinju jer je htio da prekine vezu

policija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
05.10.2014.
u 23:04

Iz fiata una ispalio je četiri hica dok je mladi par izlazio iz kuće. Mladić i djevojka brzo su legli na pod, a napadač je pobjegao

Pištoljem na zaljubljene tinejdžere – tako bi se ukratko mogao opisati kratki, ali glasni pohod 47-godišnjeg E. S. koji je u subotu oko 18 sati ispalio nekoliko hitaca iz svog fiat una na mladi par u Božjakovinskoj ulici u zagrebačkoj Dubravi.

Do pucnjave je došlo nakon što je mladi par izašao iz kuće na dvorište, kada je E. S., inače rođak djevojke na koju je pucao, počeo s nasumičnim potezanjem okidača. Mladić i djevojka brzo su legli na pod, a napadač je nakon četiri ispaljena hica pobjegao. Policija mu je brzo ušla u trag. Motiv za ovakav ispad 47-godišnjaka koji je po njega na kraju završio kaznenom prijavom zbog dovođenja u opasnost života i imovine navodno je bio taj što se nikako nije mogao pomiriti s ljubavnom vezom svoje nećakinje.

– Čula sam pucnjeve, ali sam prvo pomislila da je nekakva svadba, a zatim sam začula ženske vriskove. Niti pet minuta poslije stigla je policija, a očevid su obavljali više od tri sata – rekla je susjeda mladog para.

>>Prije 10 godina ubio poznanika, a sada puškom upucao susjeda

>>Pucnjava u klubu veterana BBB-a, trojica ozlijeđena

Komentara 8

LA
larala
10:14 05.10.2014.

ne kužim cemu tajnovitost i stvaranje drame kad su romi u pitanju, ako nas vec ne zabrinjava što je kod njih potpuno normalno prodati kcer buducem mužu... ocito su se zaljubili i svojevoljno stupili u brak, što po njihovim obicajima nije normalno....

GL
gigi.lamorozo.9
10:00 05.10.2014.

Divlji Istok,je oduvijek bio divlji,i za vrijeme yuge se tamo pucalo,ubijalo.Treba u Dubravi napraviti generalnu premetačinu po stanovima , kučama i autima i zapljeniti,oduzeti sve ilegalno oružje.

DU
Deleted user
21:00 05.10.2014.

Cigani,čemu se krije ta činjenica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije