Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksualno zlostavljanje

Pucao u roditelje dječaka koji mu je silovao sina. Dobio godinu dana zatvora

zlostavljanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
10.05.2019.
u 16:33

Slučaj se dogodio prije gotovo godinu dana, a sud je nakon sporazuma o priznanju krivice osudio pedesetogodišnjaka na godinu dana zatvora

Nakon što je otac sredinom prošle godine pucao u roditelje djeteta koji je zlostavljao njegovog sina, sud u Beogradu osudio je 50-godišnjeg oca na godinu dana zatvora, prenosi Blic.

Zbog nedozvoljenog nošenja oružja i izazivanja opće opasnosti sud mu je odredio zatvorsku kaznu od godinu dana, a sve se zbilo jer je otac sumnjao da je 11-godišnji sin bračnog para Janković silovao njegovog puno mlađeg sina.

Počelo je nakon što je sin ocu priznao da ga je stariji dječak silovao u grmlju. Nakon toga je otac silovanog sina otišao kod roditelja starijeg dječaka kako bi raspravio događaj.

Tamo je zatekao majku i baku, a ubrzo se posvađao s ocem nakon čega je uzeo pištolj i opalio u muškarca pogodivši i suprugu. Srećom, nanio im je samo lakše tjelesne ozljede.

Da dječak ne laže potvrdio je i liječnik koji je utvrdio ozljede nastale zbog seksualnog zlostavljanja.

Putnici s broda Aurelia

Komentara 7

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
16:48 10.05.2019.

Dobro je i postupio, svaka čast za oca, a samo se pitam ima li kakve kazne za maloljetnika i roditelje, kojima je to usput, bilo i smiješno.

SM
san.martino
17:08 10.05.2019.

Bravo za oca!Tako se to radi,ma koje pravosudje tj.krivosudje. Pistolj u ruke i presudi sam,jedino sto bih ja prvo naucio bolje ciljati.

MA
marcel
17:19 10.05.2019.

Samo lakše ozljede, zapravo ga je promašio... nadam se da će imat više sreće drugi put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije